קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

קפה וניל

קפה וניל
וניל Panna Cottan נטול גלוטן, קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 54 גרם של שומן, וסך הכל 621 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סירופ תירס, שעועית וניל, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: קפה וניל, אוכמניות-וניל Panna קוטה, ו שעועית וניל Panna קוטה.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את המים וג ' לטין ולתת להשרות על 10 דקות (לא לערבב). בינתיים, בסיר בינוני, מחממים את השמנת, שעועית וניל וסוכר לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם כדי לפזר את הסוכר. ברגע שהוא מבעבע, לכבות את החום ולהוסיף את תערובת הג 'לטין, ערבוב כדי לפזר את הג' לטין. אם הג ' לטין אינו מתמוסס לחלוטין בתוך 3 דקות, להחזיר את התערובת לחום וחם בעדינות עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
יוצקים את התערובת לתוך 6 עד 8 ramekins או כוסות קינוח. צמרמורת, חשופה, 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
רוטב שוקולד סאטן: במחצית העליונה של דוד כפול, לשלב את 2 שוקולדים מעל מים רותחים. מערבבים כל הזמן עד מותך, ואז לטאטא בסירופ ומים מבלי להסיר את הדוד הכפול מהחום.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
להקציף עד חלקה ומבריקה. הרוטב יכול להיות מורכב עד 24 שעות מראש ומקורר. כדי לחמם מחדש, מערבבים מעל חום נמוך או חום במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
כדי לשרת את panna קוטה, לטבול את הכוסות במים חמים במשך 10 שניות, ולאחר מכן להפוך את cottas panna החוצה על צלחות קינוח (או, לשרת את הכוסות). הקיפו כל קוטה פאנה עם פירות יער ורוטב שוקולד סאטן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו