קפה וניל
וניל Panna Cottan נטול גלוטן, קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 54 גרם של שומן, וסך הכל 621 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סירופ תירס, שעועית וניל, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: קפה וניל, אוכמניות-וניל Panna קוטה, ו שעועית וניל Panna קוטה.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את המים וג ' לטין ולתת להשרות על 10 דקות (לא לערבב). בינתיים, בסיר בינוני, מחממים את השמנת, שעועית וניל וסוכר לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם כדי לפזר את הסוכר. ברגע שהוא מבעבע, לכבות את החום ולהוסיף את תערובת הג 'לטין, ערבוב כדי לפזר את הג' לטין. אם הג ' לטין אינו מתמוסס לחלוטין בתוך 3 דקות, להחזיר את התערובת לחום וחם בעדינות עד מומס.
יוצקים את התערובת לתוך 6 עד 8 ramekins או כוסות קינוח. צמרמורת, חשופה, 2 שעות.
רוטב שוקולד סאטן: במחצית העליונה של דוד כפול, לשלב את 2 שוקולדים מעל מים רותחים. מערבבים כל הזמן עד מותך, ואז לטאטא בסירופ ומים מבלי להסיר את הדוד הכפול מהחום.
להקציף עד חלקה ומבריקה. הרוטב יכול להיות מורכב עד 24 שעות מראש ומקורר. כדי לחמם מחדש, מערבבים מעל חום נמוך או חום במיקרוגל.
כדי לשרת את panna קוטה, לטבול את הכוסות במים חמים במשך 10 שניות, ולאחר מכן להפוך את cottas panna החוצה על צלחות קינוח (או, לשרת את הכוסות). הקיפו כל קוטה פאנה עם פירות יער ורוטב שוקולד סאטן.