קפה טופי גלידת טארט
קפה טופי גלידת טארט יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 498 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך גלידת קפה, פירורי עוגיות וופל שוקולד, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: גלידת טופי קפה, גלידת קפה טופי, ו קפה-עוגות גלידת טופי.
הוראות
מחממים תנור ל 163°. חמאה 9 אינץ ' קוטר טארט פאן עם תחתית נשלפת.
מערבבים פירורי עוגיות וקינמון בקערה בינונית.
מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים עד שהפירורים נרטבים באופן שווה. לחץ על פירור תערובת בחוזקה על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת מוכן.
אופים עד הקרום מוגדר, על 9 דקות. מגניב לגמרי.
מפזרים 2 כפות קצוצות טופי מעל קרום מקורר.
מורחים גלידה באופן שווה בקרום. להקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות או לילה.
מערבבים שמנת וחמאה בסיר בינוני. להביא לרתיחה.
הוסף שוקולד לבן; בואו לעמוד 1 דקה. מערבבים עד שוקולד נמס וחלק.
תן לציפוי לעמוד עד קריר מעט מעובה אבל עדיין pourable, על 15 דקות.
יוצקים ציפוי שוקולד לבן על טארט גלידה; להטות מחבת כדי לכסות העליון של טארט לחלוטין. להקפיא עד ציפוי הוא המשרד, על 1 שעה.
מפזרים הנותרים טופי מעל. להקפיא עד טארט הוא המשרד, על 4 שעות. (ניתן להכין 5 ימים קדימה. לכסות בחוזקה ולשמור קפוא.)
באמצעות סכין קטנה, בזהירות לשחרר את הקרום מן הצדדים פאן. בעדינות לדחוף את תחתית טארט לשחרר טארט ומגישים.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "