קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קפה עם חלב עוגה

קפה עם חלב עוגה
Café au Lait Cake עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ציפוי מוקצף, ציפוי שוקולד חלב בטי מוקצף, גרגרי קפה אספרסו מיידית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו 5 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Café au Lait Angel Food Cake, קפה ללא גלוטן au Lait עוגה, ו Café au Lait Chiffon Pie (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). משמנים שני 8 או 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות, או לרסס עם תרסיס אפייה עם קמח. ממיסים 1 כף קפה ב 1 1/4 כוסות מים. הפוך את הבלילה עוגה כמו בימוי על תיבת, באמצעות תערובת קפה במקום המים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אופים וקריר כמו בימוי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
ממיסים 2 כפיות קפה ב 1 כף מים קרים. מערבבים 2 כפיות של תערובת הקפה לתוך ציפוי. בקערה בינונית, מערבבים יחד ציפוי מוקצף ותערובת הקפה הנותרת; מערבבים בעדינות 1/4 כוס של תערובת הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
על צלחת הגשה, מניחים שכבת עוגה 1, מעוגל בצד למטה.
5
מורחים עם חצי תערובת ציפוי מוקצף (כ 3/4 כוס) עד בתוך 1/4 אינץ ' של קצה. למעלה עם שכבה שנייה, צד מעוגל למעלה. כפור בצד העליון של עוגה עם ציפוי. צינור שנותר תערובת ציפוי קצפת סביב החלק העליון של העוגה. מקררים 1 עד 2 שעות או עד מקורר.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
מקשטים העליון של עוגה עם פולי אספרסו. חנות מכוסה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פולי אספרסופולי אספרסו