קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

קפה-קרמל טרס Leches עוגה

קפה-קרמל טרס Leches עוגה
המתכון קפה-קרמל טרס Leches עוגה יכול לספק השתוקקות דרום אמריקה שלך בערך 2 שעות ו 5 דקות. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לכם קפה נמס, סוכר, עוגה יבשה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake), דלעת ספייס טרס Leches עוגה עם ציפוי חמאה קרמל מלוח, ו Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. ממיסים את הקפה המיידי בקערה עם מים חמים 1/3 כוס. מבשלים את הסוכר במחבת בינונית על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך בישול, מערבולת המחבת אבל לא ערבוב, עד הסוכר הופך ענבר, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הסר מהחום (אל תדאג אם כמה גושי סוכר להישאר). בזהירות לערבב את תערובת הקפה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים את הקרמל לתוך תבנית אפייה 8 אינץ ' מרובע; להטות את המחבת כדי מעיל התחתון במחצית הדרך את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
בואו מגניב עד הקרמל הוא כבר לא דביק, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
5
להניח את חצאי העוגה, לחתוך בצד למטה, אחד ליד השני על גבי הקרמל במחבת מוכנה. לדחוף את העוגה בכל רחבי עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
לטאטא את הביצים וחלמונים בקערה עד קצף. לאט לאט לטאטא את החלב המרוכז התאדה חלב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
יוצקים את תערובת הביצים על העוגה, לוחצים בעדינות על העוגה כך שהוא ספוג את הנוזל. מכסים את המחבת בנייר כסף ואופים עד הסט, 50 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
העברה למדף, להסיר את רדיד ולתת מגניב 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
הפעל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר את העוגה, ואז להפוך אותו על צלחת unmold, לתת לקרמל לטפטף על הצלחת. מקררים עד קור, בערך 2 שעות. (העוגה יכולה להיות בקירור, מכוסה, עד 3 ימים.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הכה את הקרם עם מערבל עד פסגות רכות טופס. פורסים את העוגה, למעלה עם הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
צילום: קאנג קים