קפוא S ' Mores פופס
אם יש לכם גבינת שמנת פילדלפיה, חלב, ג'לי בטעם שוקולד פודינג מיידי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: S ' mores פופס, S 'mores פאדג' פופס, ו שוקולד מצופה s ' mores פופס.
הוראות
מערבבים שוקולד נמס וחלב מרוכז; להפריש. מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר עד שמנת. בהדרגה לנצח בחלב 2%.
להוסיף תערובת פודינג יבש; לנצח 2 דקות. מערבבים בשוט מגניב ומרשמלו.
מורחים תחתית של ריבועי גרהם עם תערובת שוקולד.
מניחים 9 ריבועים, שוקולד הצדדים למעלה, במחבת 9 אינץ ' מרובע. מכסים בתערובת פודינג וריבועי גרהם הנותרים, צד שוקולד למטה. להקפיא 4 שעות.
הסר קינוח מקפיא 5 דקות. לפני ההגשה.
תן לעמוד בטמפרטורת החדר כדי לרכך מעט. השתמש בסכין משונן לחתוך קינוח לתוך 18 ברים, קווים הבאים קרקרים העליון. הכנס מקל פופ עץ לתוך קצה של כל בר קפוא ממש לפני ההגשה.