קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

קפונטה

קפונטה
קפונטה עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ יין, צימוקים זהובים, פלפל אנגלי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. נסו קפונטה, קפונטה, ו קפונטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בקערה גדולה זורקים את החציל בנדיבות עם שמן זית ומלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מורחים על תבנית עם נייר אפייה וצולים עד שהחציל רך ודחוס, בערך 15 עד 20 דקות. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
מצפים סיר עמוק רחב בשמן זית. זורקים פנימה את הבצל והפלפל האדום הכתוש ומתבלים במלח, לפי הטעם. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהבצל רך וארומטי, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים את השומר, הסלרי והשום ומבשלים עוד 5 עד 6 דקות. מערבבים פנימה את הפלפלים ומבשלים עוד 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
7
מוסיפים את הקישואים, מתבלים במלח, לפי הטעם, ומבשלים עד שהקישואים וכל הירקות רכים וארומטיים ומתחילים להתאחד כתבשיל, בערך 5 עד 6 דקות. זורקים פנימה את החציל, 1/2 כוס מים ורסק העגבניות. מבשלים עד שהמים מתאדים. ממיסים את הסוכר בחומץ בקערה קטנה ומוסיפים אותו לתערובת. מערבבים פנימה את הצימוקים, הצלפים, הצנוברים והנענע. מבשלים עוד 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
נותנים להתקרר ומעבירים את הקפונטה לקערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מגישים מיד או אפילו טוב יותר מחר או למחרת.

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3מאמן פפ מסווג 200-נוכחיסלרי, לחתוך לקוביות 1/2 אינץסלרי, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ1גדולחציל, קלוף, לסירוגין עם רצועות עור בגודל 1 אינץ ' שנותרו, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץחציל, קלוף, לסירוגין עם רצועות עור בגודל 1 אינץ ' שנותרו, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ1נורת שומר, חתוכה לקוביות 1/2 אינץנורת שומר, חתוכה לקוביות 1/2 אינץ6שיני שום, פרוסות דקשיני שום, פרוסות דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצימוקים זהוביםצימוקים זהובים8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר1קבוצותמנטה, חתוך לשיפונדהמנטה, חתוך לשיפונדה8ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצנוברים, קלוייםצנוברים, קלויים1גדולבצל אדום, לחתוך לקוביות 1/2 אינץבצל אדום, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ1צביטהצבטו פתיתי פלפל אדום מרוסקצבטו פתיתי פלפל אדום מרוסק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר2(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב1פלפל אדום וצהוב 1, חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץפלפל אדום וצהוב 1, חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ2קישואים, לחתוך לקוביות 1/2 אינץקישואים, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ