קפונטה ברוסקטה
קפונטה ברוסקטה עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 125 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתכון טבעוני זה מגיש 10 . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם חומץ יין, צלפים, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: ברוסקטה קפונאטה בגריל, ברוסקטה עם קפונטה חצילים בגריל עם סלטה ריקוטה, ו קפונטה.
הוראות
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את החצילים, מסדרים בשכבה אחת, ומתבלים במלח ופלפל. לבשל undisturbed עד תחתית הם חום זהוב, על 2 דקות. מערבבים את החצילים וממשיכים לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רק רך, על 2 דקות יותר.
הסר לקערה בינונית ולהניח בצד.להפחית את החום בינוני, להוסיף את הנותרים 1 כף שמן למחבת, וחום עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 5 עד 6 דקות.
מוסיפים את הצימוקים, חומץ, צלפים, וסוכר ומערבבים לשלב. לבשל עד החומץ נספג, על 2 דקות.
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425).בינתיים, לסדר את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. באמצעות 1 כף השמן, מברשת קלות מאוד את צמרות הלחם עם השמן. הפוך את הפרוסות מעל מברשת עם הנותרים 1 כף שמן. בנדיבות עונה צד אחד רק עם מלח ופלפל.
מניחים את הלחם על הגריל (שומרים את תבנית האפייה) ומבשלים עד שסימני הגריל מופיעים והלחם קלוי ופריך, כ-2 עד 3 דקות לכל צד.החזר את הלחם בגריל אל תבנית האפייה השמורה, מתובל בצד, ולשפשף את הצדדים המנוסים עם השום clove.To מגישים, מחלקים את תערובת caponata באופן שווה בין פרוסות הלחם.
חותכים את הברוסקטה לחתיכות אם תרצה לפני ההגשה.