קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות10
ציון בריאות37
מגזין

קפונטה ברוסקטה

קפונטה ברוסקטה
קפונטה ברוסקטה עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 125 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתכון טבעוני זה מגיש 10 . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם חומץ יין, צלפים, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: ברוסקטה קפונאטה בגריל, ברוסקטה עם קפונטה חצילים בגריל עם סלטה ריקוטה, ו קפונטה.

הוראות

1
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את החצילים, מסדרים בשכבה אחת, ומתבלים במלח ופלפל. לבשל undisturbed עד תחתית הם חום זהוב, על 2 דקות. מערבבים את החצילים וממשיכים לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רק רך, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3
הסר לקערה בינונית ולהניח בצד.להפחית את החום בינוני, להוסיף את הנותרים 1 כף שמן למחבת, וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את הצימוקים, חומץ, צלפים, וסוכר ומערבבים לשלב. לבשל עד החומץ נספג, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425).בינתיים, לסדר את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. באמצעות 1 כף השמן, מברשת קלות מאוד את צמרות הלחם עם השמן. הפוך את הפרוסות מעל מברשת עם הנותרים 1 כף שמן. בנדיבות עונה צד אחד רק עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מניחים את הלחם על הגריל (שומרים את תבנית האפייה) ומבשלים עד שסימני הגריל מופיעים והלחם קלוי ופריך, כ-2 עד 3 דקות לכל צד.החזר את הלחם בגריל אל תבנית האפייה השמורה, מתובל בצד, ולשפשף את הצדדים המנוסים עם השום clove.To מגישים, מחלקים את תערובת caponata באופן שווה בין פרוסות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
חותכים את הברוסקטה לחתיכות אם תרצה לפני ההגשה.