זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 81%. מתכונים דומים: קפונטה, קפונטה, ו קפונטה.
הוראות
1
בעדינות לבשל את הבצל, סלרי, פלפלים ושום בשמן במשך 15-20 דקות עד רך. עצה בשאר המרכיבים, ואז מבשלים במשך 5 דקות כדי לחמם דרך. יכול להיות מורכב עד יום קדימה. לאכול חם או בטמפרטורת החדר, על לחם קלוי שפשף עם שן שום לחתוך לטפטף או מוברש עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס