קפוצ'ינו של שעועית לבנה
קפוצ'ינו של שעועית לבנה יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 629 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, ירקות, גזר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. עוגיות קפוצ'ינו עם אספרסו ושוקולד לבן, ברים קפוצ'ינו קרמל שוקולד לבן, ו בראוניז קפוצ'ינו עם רוטב שוקולד-אספרסו לבן דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מכסים את השעועית במים קרים, מוסיפים את הבצל, גזר ועשבי תיבול. מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך כ 30 דקות עד למכרז.
הסר 3-4 כף של שעועית מבושל כמעט ולהניח בצד להגשה. המשך לבשל את השאר עוד 10-20 דקות בערך עד רך מאוד, ציפוי עם מים רותחים יותר במידת הצורך.
לנקז ולהשליך את הירקות ועשבי תיבול.
מניחים את השעועית במעבד מזון וזרע לטהור עד שמנת. זה יכול להיות קל יותר חצי טהור בכל פעם, מצקת בחלק מהמלאי כדי לפזר את התערובת ולקבל את זה קורה. עצור את המכונה לאחר 2-3 דקות, לגרד עם מרית, לתקן את התיבול, להוסיף קצת יותר מלאי זמזום שוב. ככל שאתה משאיר אותו מטוהר, חלקה זה יהיה; 4-5 דקות צריך לעשות את זה. חזור לאותה מחבת. מערבבים את המניה והתיבול, מביאים לרתיחה ואז מבשלים במשך 5 דקות.
מברשת את הפטריות כדי להסיר כל אדמה ואז לחתוך אותם לצורה הטובה ביותר, אבל לא רזה מדי או שהם יצטמק בעת הבישול.
מחממים מחבת ללא מקל עד חם למדי, מוסיפים את השמן, ואז את הפטריות, ומטגנים עד שהם מתחילים לצבוע. עכשיו להוסיף את 25g/1oz של חמאה ולהמשיך לטגן עד רק מבושל. שמור את החום במחבת גבוהה, כפי שאתה רוצה לצלות ולא להרתיח אותם. עונה ולנקז.
לשפשף את המרק דרך מסננת בסדר עם החלק האחורי של מצקת עבור מרקם קטיפתי בסדר. חזור למחבת ומערבבים בקרם. כמו התערובת כמעט מגיע לרתיחה, להוסיף את שמן כמהין, אם משתמשים. (אם מוסיפים את השמן כאשר התערובת קרה, הוא עלול להתפצל.)
כאשר מוכן לשרת, לחלק את השעועית השמורה (הם לא צריכים חימום מחדש) ופטריות בין כוסות מרק מחומם.
מוסיף את ידית החמאה למרק הכמעט רותח ואז קצף עם בלנדר יד (לעשות את זה במשך 4-5 דקות כדי לקבל את זה ממש קל) ואז לאט לשפוך את המרק לתוך הכוסות מצקת לשלושה רבעים מלאים, מנגב את המצקת על קצה המחבת כך המרק לא לטפטף. החזק את הקצף במחבת ואז לגרוף כי על גבי הכוסות לשרת.