קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות2
ציון בריאות12
מגזין

קפוצ'ינו של שעועית לבנה

קפוצ'ינו של שעועית לבנה
קפוצ'ינו של שעועית לבנה יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 629 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, ירקות, גזר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. עוגיות קפוצ'ינו עם אספרסו ושוקולד לבן, ברים קפוצ'ינו קרמל שוקולד לבן, ו בראוניז קפוצ'ינו עם רוטב שוקולד-אספרסו לבן דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מכסים את השעועית במים קרים, מוסיפים את הבצל, גזר ועשבי תיבול. מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך כ 30 דקות עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
הסר 3-4 כף של שעועית מבושל כמעט ולהניח בצד להגשה. המשך לבשל את השאר עוד 10-20 דקות בערך עד רך מאוד, ציפוי עם מים רותחים יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
לנקז ולהשליך את הירקות ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
4
מניחים את השעועית במעבד מזון וזרע לטהור עד שמנת. זה יכול להיות קל יותר חצי טהור בכל פעם, מצקת בחלק מהמלאי כדי לפזר את התערובת ולקבל את זה קורה. עצור את המכונה לאחר 2-3 דקות, לגרד עם מרית, לתקן את התיבול, להוסיף קצת יותר מלאי זמזום שוב. ככל שאתה משאיר אותו מטוהר, חלקה זה יהיה; 4-5 דקות צריך לעשות את זה. חזור לאותה מחבת. מערבבים את המניה והתיבול, מביאים לרתיחה ואז מבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מברשת את הפטריות כדי להסיר כל אדמה ואז לחתוך אותם לצורה הטובה ביותר, אבל לא רזה מדי או שהם יצטמק בעת הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6
מחממים מחבת ללא מקל עד חם למדי, מוסיפים את השמן, ואז את הפטריות, ומטגנים עד שהם מתחילים לצבוע. עכשיו להוסיף את 25g/1oz של חמאה ולהמשיך לטגן עד רק מבושל. שמור את החום במחבת גבוהה, כפי שאתה רוצה לצלות ולא להרתיח אותם. עונה ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לשפשף את המרק דרך מסננת בסדר עם החלק האחורי של מצקת עבור מרקם קטיפתי בסדר. חזור למחבת ומערבבים בקרם. כמו התערובת כמעט מגיע לרתיחה, להוסיף את שמן כמהין, אם משתמשים. (אם מוסיפים את השמן כאשר התערובת קרה, הוא עלול להתפצל.)
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
כאשר מוכן לשרת, לחלק את השעועית השמורה (הם לא צריכים חימום מחדש) ופטריות בין כוסות מרק מחומם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
9
מוסיף את ידית החמאה למרק הכמעט רותח ואז קצף עם בלנדר יד (לעשות את זה במשך 4-5 דקות כדי לקבל את זה ממש קל) ואז לאט לשפוך את המרק לתוך הכוסות מצקת לשלושה רבעים מלאים, מנגב את המצקת על קצה המחבת כך המרק לא לטפטף. החזק את הקצף במחבת ואז לגרוף כי על גבי הכוסות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
מצקתמצקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי