קציץ בצק שקדים
קציץ שקדים נפוח הוא צמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתאים ל-20 מנות. אם יש לכם תמצית שקדים, וניל, אבקת סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו עוגת תפוחי אדמה שקדים, עוגת שקדים קינוח פיצה, ו עקיצות עלים שקדים פטל (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים 1/2 כוס חמאה לתוך 1 כוס קמח עד מתפורר; מערבבים 1/4 כוס מים קרים. טופס בצק לכדור, ולחלק לשניים. על תבנית אפייה משומנת, לטפוח כל חצי לתוך מלבן 3-x 11 אינץ', מרווח 4 אינץ ' זה מזה.
יוצקים 1 כוס מים לסיר; מביאים לרתיחה.
מוסיפים 1/2 כוס חמאה, ערבוב עד חמאה נמס לחלוטין.
להוסיף 1 קמח כוס, ערבוב במרץ עד עבה.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, ומכים היטב לאחר כל תוספת. פעימה בתמצית שקדים. טיפה תערובת ב כף גדושתופסים על גבי כל מלבן, מכסה את החלק העליון ואת הצדדים.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד חום זהוב.
הסר מהתנור, ומיד מברשת עם ריבה. מערבבים יחד אבקת סוכר, וניל, וחלב לעשות ציפוי דק. כאשר נשיפה מתקררת, טפטוף עם ציפוי.
מפזרים אגוזים קצוצים, אם תרצה.