קציץ בשר
קציץ בשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, שיני שום, בייקון עבה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו קציץ הבשר הטוב ביותר אי פעם, קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי, ו קציץ בשר Tex-Mex (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 F. במחבת בינונית, על אש בינונית, מחממים את השמן עם בצל, סלרי, שום, jalapeo ומבשלים עד שהירקות רכים אבל לא שחומים, כ -10 דקות.
מוסיף את המלח, כמון, ואגוז מוסקט.
הסר מ heat.In קערה גדולה, לטאטא את הביצים, ולאחר מכן להתמזג חלב, רוטב עגבניות, ופירורי לחם.
מוסיפים את הבשר והירקות המבושלים ומערבבים או עובדים עם הידיים כדי לשלב. טפיחה לתוך מחבת כיכר 9 על 5 אינץ'.
חותכים את רצועות הבייקון לשניים ושוכבים על כיכר הלחם, תוחב את הקצוות.
אופים 1 שעה ו 15 דקות או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס קציץ הבשר רושמת 150 F.
מוציאים מהתנור ושופכים את השומן.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.