קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

קציץ בשר ביתי

קציץ בשר ביתי
קציץ בשר בסגנון ביתי דורש מסביב 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 222 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מבטי קרוקר יש 404 אוהדים. אם יש לכם פירורי לחם בסגנון, ביצים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קציץ בשר ביתי, קציץ בשר (בסגנון חווה), ו קציץ בשר בסגנון איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, לשלב את כל מרכיבי קציץ הבשר; לערבב היטב. הקש תערובת במחבת כיכר ungreased 8x4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
קערהקערה
תנורתנור
2
אופים ב 177°. במשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
הסר קציץ בשר מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מורחים 1/4 כוס קטשופ באופן שווה מעל. חזור לתנור; אופים 15 עד 20 דקות נוספות או עד מדחום הבשר מגיע 160 ° F. בשר מבושל היטב.
מרכיבים שתצטרך
קטשופקטשופ
מורחיםמורחים
בקרבקר
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
5
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.