קציץ בשר ביתי
קציץ בשר בסגנון ביתי דורש מסביב 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 222 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מבטי קרוקר יש 404 אוהדים. אם יש לכם פירורי לחם בסגנון, ביצים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קציץ בשר ביתי, קציץ בשר (בסגנון חווה), ו קציץ בשר בסגנון איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, לשלב את כל מרכיבי קציץ הבשר; לערבב היטב. הקש תערובת במחבת כיכר ungreased 8x4 אינץ'.
אופים ב 177°. במשך 40 דקות.
מורחים 1/4 כוס קטשופ באופן שווה מעל. חזור לתנור; אופים 15 עד 20 דקות נוספות או עד מדחום הבשר מגיע 160 ° F. בשר מבושל היטב.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.