קציץ בשר בסגנון ממפיס
קציץ בשר בסגנון ממפיס דורש מסביב 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 634 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, פרמזן, 4 עלי פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: כלבי מנגל בסגנון ממפיס, Spareribs בסגנון ממפיס, ו סלט כרוב בסגנון ממפיס.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
בקערה גדולה, מערבבים פירורי לחם, פרמזן, פטרוזיליה ובצל.
מוסיפים ביצים, מלח, פלפל, קטשופ 3/4 כוס, בשר בקר, עגל וחזיר, ולשלב ביסודיות עד מעורב באופן שווה, באמצעות הידיים במידת הצורך. טופס לתוך כיכר במחבת אפייה מברשת העליון עם 1 כף קטשופ.
אופים בתנור במשך 50 דקות עד 1 שעה ולתת לנוח 10 דקות לפני חיתוך.
כ-10 עד 20 דקות לפני סיום קציץ הבשר, התחילו את הרוטב. ממיסים חצי מהחמאה במחבת סאוט (בהזמנת כוס 1/4 האחרת) על חום בינוני-גבוה, ובצל מטגן עד שהוא מקרמל.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהם נעשים עדינים ומוותרים על המיצים שלהם. מסננים ומניחים בצד. בסיר אחר, לטאטא יחד דמי-גלייס, רסק עגבניות, יין אדום ומבשלים על אש נמוכה, המאפשר להפחית ולעבות. רגע לפני ההגשה רוטב, להקציף את 1/4 כוס הנותרים של חמאה בשלישית, ולהוסיף פטריות. לטעום ולהוסיף מלח ופלפל, לפי הצורך.
פרוסת קציץ בשר ולהעביר למנה. רוטב כפית מעל ומגישים רוטב נוסף בצד.