קציץ בשר ברביקיו שיבולת שועל
המתכון Bbq קציץ בשר מוכן בסביבות 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט סופר חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. במנה עיקרית זו יש 432 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך גזר, שיבולת שועל מגולגל, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 51%. מתכונים דומים: קציץ בשר ברביקיו הטוב ביותר, קציץ בשר ברביקיו עם שיבולת שועל, ו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים את הבשר הטחון, נקניק, בצל, גזר, תערובת מרק בצל, סוכר חום, ביצים ורוטב ברביקיו יחד בקערת ערבוב גדולה עד בשילוב יסודי. מערבבים מספיק שיבולת שועל כדי להפוך את התערובת להחזיק יחד - אתה יכול להשתמש עד 2 כוסות של שיבולת שועל. מחלקים את התערובת לשניים, וכפית לתוך 2 9x5 אינץ מחבתות כיכר.
מניחים 3 רצועות בייקון בדרך הארוכה על כל כיכר.
אופים בתנור שחומם מראש עד קציץ הבשר כבר לא ורוד באמצע והמיצים לרוץ ברור, על 1 שעה.