קציץ בשר הודו הכי טעים
קציץ בשר הודו הטעים ביותר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 228 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 3g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם פירורי לחם בסגנון, יוגורט יווני, חרדל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: קציץ בשר הודו, קציץ בשר הודו, ו קציץ בשר הודו.
הוראות
מחממים תנור ל 375 ° F. בקערה גדולה, מערבבים מרכיבי קציץ בשר.
להפיץ תערובת במחבת כיכר ungreased 8x4 או 9x5 אינץ', או לעצב לתוך כיכר 9x5 אינץ 'במחבת ungreased 13x9 אינץ'.
בקערה קטנה, לערבב תוספות; להפיץ מעל.
אופים חשפו 1 שעה עד 1 שעה 10 דקות או עד מדחום בשר מוכנס במרכז כיכר קורא 170 ° F.