קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

קציץ בשר הודו הכי טעים

קציץ בשר הודו הכי טעים
קציץ בשר הודו הטעים ביותר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 228 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 3g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם פירורי לחם בסגנון, יוגורט יווני, חרדל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: קציץ בשר הודו, קציץ בשר הודו, ו קציץ בשר הודו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F. בקערה גדולה, מערבבים מרכיבי קציץ בשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
להפיץ תערובת במחבת כיכר ungreased 8x4 או 9x5 אינץ', או לעצב לתוך כיכר 9x5 אינץ 'במחבת ungreased 13x9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3
בקערה קטנה, לערבב תוספות; להפיץ מעל.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
אופים חשפו 1 שעה עד 1 שעה 10 דקות או עד מדחום בשר מוכנס במרכז כיכר קורא 170 ° F.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
בואו לעמוד 5 דקות; לנקז.
6
הסר מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'