סלמון ג'ינג'ר סויה
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי מתכונים לקופסת המתכונים שלך, סלמון ג'ינג'ר סויה עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. למנה העיקרית הזו יש 289 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. לכו לחנות ואספו סוכר חום, פילה סלמון, רוטב סויה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 199 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -20 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 93%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלמון ג'ינג'ר סויה, סלמון סויה-ג'ינג'ר, ו סלמון סויה ג'ינג'ר.
הוראות
לשפשף סלמון עם כ 1 כף סוכר חום. מפזרים קלות פלפל לימון ואבקת שום; לשפשף תיבול לדגים.
לתוך סיר קטן להגדיר על חום בינוני, יוצקים רוטב סויה ושמן זית. מערבבים פנימה ג ' ינג ' ר ושאר הסוכר החום, פלפל הלימון ואבקת השום. מביאים לרתיחה עדינה תוך ערבוב מתמיד עד להמסת הסוכר.
מסירים מהאש, מערבבים פנימה מיץ תפוזים.
מניחים דגים ומרינדה בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת, אוטמים ומכניסים למקרר למשך הלילה, או למשך 3 שעות לפחות.
מניחים דגים בתבנית מרופדת בנייר כסף. שמורת מרינדה.
צולים דגים בצד העור כלפי מעלה, 2 דקות.
מוציאים מהתנור, מושכים את העור בעזרת מלקחיים. מבססים במרינדה, מחזירים לתנור וצולים עוד 2 דקות. הופכים דגים, וצולים עד שהדג מתקלף בקלות, כ -4 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים לשבת 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום קליל ודל טאנין כמו פינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לשרוף קוטג ' קאשבורן פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי פה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות האדומה-ברי שומרים על אורך, מיקוד ואיזון מקסימים.