קציץ בשר הודו ורוטב עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לרוטב שלך. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך חמאה, פלפל, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: קציץ בשר הודו ורוטב, קציץ הבשר של ג'ק עם רוטב, ו קציץ בשר עם רוטב פטריות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממיסים חמאה במחבת כבדה גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מטגנים בצל לבן, בצל ירוק, גזר, סלרי, פלפלים ירוקים ואדומים ושום עד רך, כ -10 דקות.
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
חבילת בשר חזיר פרוס דק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים תרנגול הודו טחון, נקניק עוף ופירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
נקניק עוף
הודו טחון
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
7
מערבבים היטב עם הידיים, ואז לעצב לתוך כיכר.
8
מניחים לתוך מחבת כיכר משומנת 9x5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
9
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 עד 70 דקות, או עד מבושל דרך ושחמה יפה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
תן לנוח במשך 10 דקות, ולאחר מכן לשרת עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
11
כדי להפוך את הרוטב: להמיס 1 כף חמאה במחבת כבדה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מטגנים בצלצלים עם פלפלים אדומים וצהובים עד למכרז, כ -10 דקות. מתבלים בקורנית, עלה דפנה ופלפל שחור. מערבבים חצי חצי, שום, מניות בקר ומניות עוף. להגדיל את החום גבוה, ומרתיחים שנחשפו עד הנוזל מצטמצם על ידי 1/4, על 10 דקות. מערבבים עגבניות וקטשופ. מבשלים חשפו במשך 20 דקות. מערבבים בחמאת כף הנותרים, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. מסננים רוטב, משליכים עלי דפנה וקורנית לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פלפל צהוב
(הוציאו כבד וצוואר)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)