צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? פיקניק ממולא: Tunan ו ארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, Fetan ואפונה אפון ממולא קישואים, אגוז וסוכר חום ממולא מקינטוש תפוחים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 985 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת פטה, מלח ופלפל, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו קישואים ממולאים בפארו, פלפל אדום ופטה, פטה-תחתיות ארטישוק ממולאות, ו פטה-עגבניות ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
חתוך פרוסה דקה מתחתית כל תפוח.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
4
חותכים את צמרות תפוחים לקצץ דרך העור של צמרות תפוחים, לקצץ צריך להיות 1/2 אינץ ' רחב. חלול את התפוחים עם סכין קילוף קטן, גילוף חלל עבור המילוי. לשפשף את צמרות חללים עם טריזים של לימון כדי לעכב בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
לימון
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
סכין
5
מערבבים חמאה, סוכר, אגוז מוסקט, קינמון, אגוזים, קמח ושיבולת שועל בקערה-תערובת צריכה להיות מתפוררת-ולאחר מכן לארוז לתפוחים.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
שיבולת שועל
תפוח
חמאה
מוסקט
קמח לכל מטרה
סוכר
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מניחים תפוחים בתבנית אפייה רדודה ומוסיפים 1/4 אינץ ' של מים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
מים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
אופים תפוחים 17 עד 20 דקות, עד מילוי בועות ותפוחים רכים אבל לא רכים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
מגישים חם או טמפרטורת החדר.
10
עבור עגבניות ממולאות, לערבב טונה הבא 7 מרכיבים לשלב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עגבנייה
טונה
11
חותכים פרוסה דקה מהחלק התחתון של כל עגבניה כדי לייצב אותו. זרע חלול את העגבניה עם כפית על קערת אשפה או לתוך כיור עם מערכת סילוק. עגבניות עונה עם מלח ופלפל, ואז למלא עם סלט, mounding הטונה למעלה. העגבניות מוכנות להגיש או לצנן.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עגבנייה
טונה
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
עבור קישואים, לשלב אפונים חומוס והבא 4 מרכיבים במעבד מזון ולעבד עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חומוס
קישואים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
13
חותכים כל קישואים חצי לאורכו. חלול את הזרעים, מה שהופך את מקום למילוי, באמצעות כף מרק. מילוי סקווש עם אפונת אפונים וגבינת פלפל אדום באמצעות מרית גומי.
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקור יין נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.