קציץ בשר חמוץ מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר חמוץ מתוק. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם פירורי לחם, ביצה, רוטב חמוץ מתוק שנרכש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קציץ בשר חמוץ מתוק, קציץ בשר חמוץ מתוק, ו קציץ בשר הודו חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350ºF. מקציפים ביצה בקערה גדולה.
מוסיפים את כל מרכיבי קציץ הבשר הנותרים; מערבבים היטב. הקש תערובת בחוזקה במחבת כיכר ungreased 8x4 אינץ'.
אופים ב 350ºF. במשך 40 דקות.
מורחים על 3 כפות רוטב מתוק חמוץ על כיכר. מסדרים טבעות פלפל ופרוסות אננס על רוטב.
מברשת עם הנותרים רוטב כף.
חזור לתנור; אופים 25 עד 30 דקות נוספות או עד קציץ הבשר מבושל היטב במרכז ומדחום הבשר רושם 160ºF. מכסים בנייר כסף; תנו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך קציץ בשר לפרוסות.