קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

קציץ בשר טרגון

קציץ בשר טרגון
טרגון קציץ בשר דורש סביב 1 שעה ו 25 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 30 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל 600 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם בשר חזיר טחון, ביצים, טרגון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש במלח הכשר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. עם כפית ציון 48%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: קציץ הבשר החדש של מנלו פארק-אפשר להכין קציץ בשר טעים במסעדה בבית, זה לא סוד איך מכינים קציץ בשר, טרגון! רוטב לסלט דבש דיז'ון וטרגון, ו קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא נהגה להכין.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בקערה גדולה, מערבבים את הבשר ואת בשר חזיר בעדינות ללוש אותם יחד עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים את הפפריקה, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
5
מוסיפים את שאר המרכיבים.
6
מערבבים לתערובת.
1
מחממים סיר קטן ומוסיפים את השמן הצמחי. כשהשמן מתחיל לעשן, מנמיכים את האש ומוסיפים חתיכה קטנה מהתערובת. מבשלים 1 עד 2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוציאים מהתבנית וטועמים. בדוק תיבול. אם לח מדי, הוסף עוד פירורי לחם. אם יבש מדי, להוסיף ביצה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מעצבים את הבשר לכיכר ומניחים אותו במרכז תבנית מרופדת בנייר אפייה. שימוש במחבת ללא קצוות גבוהים יניב קציץ בשר עם קרום. מבשלים, ללא הפרעה, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מברישים אותו בקטשופ נוסף ומורידים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
אופים עד שהבשר יציב כשנוגעים בו או כאשר יש לו טמפרטורה פנימית של 150 מעלות צלזיוס, כ-45 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מוציאים מהתנור, יוצקים עודפי שומן ומניחים לו" לנוח " 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מברישים שוב בקטשופ, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים