קציץ בשר לא כל כך בסיסי.
אם יש לכם שום, בשר בקר טחון מאוד, פירורי לחם טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. נסו קציץ בשר בסיסי, קציץ בשר בסיסי, ו קציץ בשר אמין בסיסי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות.
מניחים את הבייקון במחבת sauté בינונית על אש בינונית נמוכה. לטגן את הבייקון במשך כ 5 דקות, או עד שהוא החל פריך ורוב השומן שניתנו החוצה.
מוסיפים את השום, הבצל והגזר וממשיכים לטגן במשך כ 4 דקות, או עד שהירקות רכים והבצל שקוף אבל לא לקחו על כל צבע.
הסר את המחבת מהחום ולאפשר לירקות להתקרר (ראה הערה).
מניחים את הקרקע sirloin לתוך קערה גדולה ערבוב.
מוסיפים את הביצים ואת החלב, באמצעות הידיים, לעבוד את הנוזל לתוך הבשר.
מוסיפים את פירורי הלחם וממשיכים לעבוד את הנוזל ואת הפירורים לתוך הבשר.
מוסיף את הירקות המקוררים, חרדל, רוטב ברביקיו, חזרת יחד עם 1/4 כוס פטרוזיליה, מלח, פלפל, טימין. באמצעות הידיים שלך, בעדינות לעבוד את כל החומרים לתוך הבשר עד בשילוב טוב.
מניחים חצי קרוטונים לתבנית אפייה רדודה לפחות 14 סנטימטרים.
להעביר את תערובת קציץ הבשר על משטח נקי, שטוח, ושוב, באמצעות הידיים שלך, לעצב אותו לתוך כיכר על 3 1/4 אינץ 'רחב X 2 1/2 אינץ' גבוה X 12 אינץ ' ארוך (או לתוך צורה עגולה, לחם, מכתב של האלפבית, אליפסה, או לתוך כמה כיכרות קטנות). לחץ על קרוטונים הנותרים לתוך כיכר, לוודא שהם נלחצים חלקית לתוכו.
לחץ בעדינות על שיני השום הלא מסולקות לתוך החלק העליון של קציץ הבשר. בזהירות להניח את כיכר על גבי קרוטונים בתבנית האפייה (ייתכן שיהיה עליך להשתמש כמה מריות כדי להקל על זה), רפורמה את הצורה עם הידיים, במידת הצורך. נקבי את קציץ הבשר עם עלי המפרץ וקשת הקורנית.
מניחים את קציץ הבשר בתנור שחומם מראש ואופים במשך 1 שעה, או עד שהטמפרטורה הפנימית קוראת 165 מעלות על מדחום מיידי והחלק העליון שחום יפה.
הסר את המחבת מהתנור. אפשר לקציץ הבשר לנוח במשך כ -5 דקות לפני שהעברת אותו למגש הגשה.
הסר את עלי המפרץ ואת קורנית sprig ומפזרים את הפטרוזיליה הנותרים על החלק העליון של כיכר ומסביב מגש.
חותכים לרוחב לתוך 1 אינץ', או עבה יותר, פרוסות לשרת.
אני מעדיף מעט להקדים כל ירקות שאני אוסיף לקציץ בשר כך שהם יכולים בקלות יותר לשחרר את כל הטעם שלהם לתוך כיכר כפי שהוא אופה. ניתן גם להכפיל את כמויות הירקות ולהזמין חצי מהם לכפית סביב קציץ הבשר לפני ההגשה.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
דיוויד בורק הוא המחבר, עם כרמל ברמן ריינגולד, של בישול עם דיוויד בורק. הוא בוגר המכון הקולינרי של אמריקה, הוכשר בצרפת, והיה האמריקאי הראשון שזכה בפרס היוקרתי Meilleurs Ouvriers de France Diplome D ' Honneur. פרסים נוספים שלו כוללים את פרס ניפון למצוינות ביפן, פרס רוברט מונדבי למצוינות, ופרס אוגוסט אסקופייה של המכון הקולינרי. הוא השף הראשי והבעלים השותף של דוידבורקה ודונטלה, והשף המנהל והבעלים הבלעדי של דייוויד בורק בבלומינגדייל ' ס, שניהם בניו יורק. הוא גר בפורט לי, ניו ג ' רזי.