קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

קציץ בשר לא כל כך בסיסי.

קציץ בשר לא כל כך בסיסי.
אם יש לכם שום, בשר בקר טחון מאוד, פירורי לחם טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. נסו קציץ בשר בסיסי, קציץ בשר בסיסי, ו קציץ בשר אמין בסיסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את הבייקון במחבת sauté בינונית על אש בינונית נמוכה. לטגן את הבייקון במשך כ 5 דקות, או עד שהוא החל פריך ורוב השומן שניתנו החוצה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את השום, הבצל והגזר וממשיכים לטגן במשך כ 4 דקות, או עד שהירקות רכים והבצל שקוף אבל לא לקחו על כל צבע.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
הסר את המחבת מהחום ולאפשר לירקות להתקרר (ראה הערה).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים את הקרקע sirloin לתוך קערה גדולה ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
נתח בשר טחוןנתח בשר טחון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
6
מוסיפים את הביצים ואת החלב, באמצעות הידיים, לעבוד את הנוזל לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
7
מוסיפים את פירורי הלחם וממשיכים לעבוד את הנוזל ואת הפירורים לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8
מוסיף את הירקות המקוררים, חרדל, רוטב ברביקיו, חזרת יחד עם 1/4 כוס פטרוזיליה, מלח, פלפל, טימין. באמצעות הידיים שלך, בעדינות לעבוד את כל החומרים לתוך הבשר עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מניחים חצי קרוטונים לתבנית אפייה רדודה לפחות 14 סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
10
להעביר את תערובת קציץ הבשר על משטח נקי, שטוח, ושוב, באמצעות הידיים שלך, לעצב אותו לתוך כיכר על 3 1/4 אינץ 'רחב X 2 1/2 אינץ' גבוה X 12 אינץ ' ארוך (או לתוך צורה עגולה, לחם, מכתב של האלפבית, אליפסה, או לתוך כמה כיכרות קטנות). לחץ על קרוטונים הנותרים לתוך כיכר, לוודא שהם נלחצים חלקית לתוכו.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
11
לחץ בעדינות על שיני השום הלא מסולקות לתוך החלק העליון של קציץ הבשר. בזהירות להניח את כיכר על גבי קרוטונים בתבנית האפייה (ייתכן שיהיה עליך להשתמש כמה מריות כדי להקל על זה), רפורמה את הצורה עם הידיים, במידת הצורך. נקבי את קציץ הבשר עם עלי המפרץ וקשת הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
קרוטוניםקרוטונים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
מניחים את קציץ הבשר בתנור שחומם מראש ואופים במשך 1 שעה, או עד שהטמפרטורה הפנימית קוראת 165 מעלות על מדחום מיידי והחלק העליון שחום יפה.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
הסר את המחבת מהתנור. אפשר לקציץ הבשר לנוח במשך כ -5 דקות לפני שהעברת אותו למגש הגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
הסר את עלי המפרץ ואת קורנית sprig ומפזרים את הפטרוזיליה הנותרים על החלק העליון של כיכר ומסביב מגש.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
15
חותכים לרוחב לתוך 1 אינץ', או עבה יותר, פרוסות לשרת.
1
אני מעדיף מעט להקדים כל ירקות שאני אוסיף לקציץ בשר כך שהם יכולים בקלות יותר לשחרר את כל הטעם שלהם לתוך כיכר כפי שהוא אופה. ניתן גם להכפיל את כמויות הירקות ולהזמין חצי מהם לכפית סביב קציץ הבשר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2
טעם
3
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
4
דיוויד בורק הוא המחבר, עם כרמל ברמן ריינגולד, של בישול עם דיוויד בורק. הוא בוגר המכון הקולינרי של אמריקה, הוכשר בצרפת, והיה האמריקאי הראשון שזכה בפרס היוקרתי Meilleurs Ouvriers de France Diplome D ' Honneur. פרסים נוספים שלו כוללים את פרס ניפון למצוינות ביפן, פרס רוברט מונדבי למצוינות, ופרס אוגוסט אסקופייה של המכון הקולינרי. הוא השף הראשי והבעלים השותף של דוידבורקה ודונטלה, והשף המנהל והבעלים הבלעדי של דייוויד בורק בבלומינגדייל ' ס, שניהם בניו יורק. הוא גר בפורט לי, ניו ג ' רזי.
מרכיבים שתצטרך
סולסול