אם יש לכם שום, בשר בקר טחון מאוד, פירורי לחם טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. נסו קציץ בשר בסיסי, קציץ בשר בסיסי, ו קציץ בשר אמין בסיסי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את הבייקון במחבת sauté בינונית על אש בינונית נמוכה. לטגן את הבייקון במשך כ 5 דקות, או עד שהוא החל פריך ורוב השומן שניתנו החוצה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את השום, הבצל והגזר וממשיכים לטגן במשך כ 4 דקות, או עד שהירקות רכים והבצל שקוף אבל לא לקחו על כל צבע.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
הסר את המחבת מהחום ולאפשר לירקות להתקרר (ראה הערה).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מניחים את הקרקע sirloin לתוך קערה גדולה ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
נתח בשר טחון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מוסיפים את הביצים ואת החלב, באמצעות הידיים, לעבוד את הנוזל לתוך הבשר.
מוסיף את הירקות המקוררים, חרדל, רוטב ברביקיו, חזרת יחד עם 1/4 כוס פטרוזיליה, מלח, פלפל, טימין. באמצעות הידיים שלך, בעדינות לעבוד את כל החומרים לתוך הבשר עד בשילוב טוב.
מניחים חצי קרוטונים לתבנית אפייה רדודה לפחות 14 סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
להעביר את תערובת קציץ הבשר על משטח נקי, שטוח, ושוב, באמצעות הידיים שלך, לעצב אותו לתוך כיכר על 3 1/4 אינץ 'רחב X 2 1/2 אינץ' גבוה X 12 אינץ ' ארוך (או לתוך צורה עגולה, לחם, מכתב של האלפבית, אליפסה, או לתוך כמה כיכרות קטנות). לחץ על קרוטונים הנותרים לתוך כיכר, לוודא שהם נלחצים חלקית לתוכו.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
11
לחץ בעדינות על שיני השום הלא מסולקות לתוך החלק העליון של קציץ הבשר. בזהירות להניח את כיכר על גבי קרוטונים בתבנית האפייה (ייתכן שיהיה עליך להשתמש כמה מריות כדי להקל על זה), רפורמה את הצורה עם הידיים, במידת הצורך. נקבי את קציץ הבשר עם עלי המפרץ וקשת הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קרוטונים
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
מניחים את קציץ הבשר בתנור שחומם מראש ואופים במשך 1 שעה, או עד שהטמפרטורה הפנימית קוראת 165 מעלות על מדחום מיידי והחלק העליון שחום יפה.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)
13
הסר את המחבת מהתנור. אפשר לקציץ הבשר לנוח במשך כ -5 דקות לפני שהעברת אותו למגש הגשה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
הסר את עלי המפרץ ואת קורנית sprig ומפזרים את הפטרוזיליה הנותרים על החלק העליון של כיכר ומסביב מגש.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 כוסות שיני שום
15
חותכים לרוחב לתוך 1 אינץ', או עבה יותר, פרוסות לשרת.
1
אני מעדיף מעט להקדים כל ירקות שאני אוסיף לקציץ בשר כך שהם יכולים בקלות יותר לשחרר את כל הטעם שלהם לתוך כיכר כפי שהוא אופה. ניתן גם להכפיל את כמויות הירקות ולהזמין חצי מהם לכפית סביב קציץ הבשר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2
טעם
3
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
4
דיוויד בורק הוא המחבר, עם כרמל ברמן ריינגולד, של בישול עם דיוויד בורק. הוא בוגר המכון הקולינרי של אמריקה, הוכשר בצרפת, והיה האמריקאי הראשון שזכה בפרס היוקרתי Meilleurs Ouvriers de France Diplome D ' Honneur. פרסים נוספים שלו כוללים את פרס ניפון למצוינות ביפן, פרס רוברט מונדבי למצוינות, ופרס אוגוסט אסקופייה של המכון הקולינרי. הוא השף הראשי והבעלים השותף של דוידבורקה ודונטלה, והשף המנהל והבעלים הבלעדי של דייוויד בורק בבלומינגדייל ' ס, שניהם בניו יורק. הוא גר בפורט לי, ניו ג ' רזי.