קציץ בשר מיושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר מיושן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 323 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שן שום, פירורי לחם, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: קציץ בשר מיושן, קציץ בשר אמריקאי בסגנון הישן, ו לחם דלעת אגוזים מיושן.
הוראות
מחממים את התנור ל 191°. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף.
כדי להפוך את קציץ הבשר: בקערה גדולה, לשלב את טורקיה, פירורי לחם, בצל, גזר, חלב, רוטב עגבניות, ביצה, שום, רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל.
מערבבים בעדינות אבל ביסודיות. תלולית תערובת קציץ הבשר על תבנית אפייה מוכנה, מלטף אותו בצורת כיכר עם הידיים.
כדי להפוך את ציפוי: בקערה קטנה, לשלב את הקטשופ, סוכר חום, וחרדל. כפית את הציפוי על קציץ הבשר, באמצעות החלק האחורי של הכף כדי להפיץ אותו באופן שווה.
אופים את קציץ הבשר במשך כ 45 דקות, או עד שהבשר כבר לא ורוד מבפנים ומבושל דרך (165°f על מדחום מיידי).
תן לו לשבת במשך 5 דקות, ואז לחתוך ולהגיש.
אמא שלי תמיד אומרת שכלי המטבח הטובים ביותר שיש לך הם אלה שאלוהים נתן לך, והם ממש בקצה זרועותיך! כאשר אתה באמת צריך להיכנס לשם ולקבל תמהיל נמרץ טוב הולך, להשתמש נחמד נקי זוג ידיים. זו העצה שלי לערבוב קציץ הבשר הזה. זה מהיר ויעיל יותר, שלא לדבר על סוג של כיף.
Reprinted with permission from Mama ' S Table to Mine by Bobby Deen, © 2013 על ידי Bobby Deen Enterprises, LLCBorn in Georgia BOBBY DEEN הוא בנו של מנחה רשת המזון המפורסם וסופרת רב המכר פאולה דין, כמו גם המנחה של המופע שלו, ערוץ הבישול הוא לא הארוחות של אמא שלי. בובי, יחד עם אחיו, ג 'יימי, החל את דרכו בעסקי המזון ב-1989, כשהוא מביא סנדוויצ' ים כחלק מעסקיה של אמו, "גברת השקית" (The Bag Lady). לאחר מכן שלושת הצבאים איחדו כוחות כדי לפתוח מסעדה, "ליידי ובניו", בסוואנה. בובי הוא אורח קבוע בתוכנית "בוקר טוב אמריקה, רייצ 'ל ריי", ובתוכנית " ד "ר אוז". הוא אורח קבוע בתוכניות רשת מזון רבות, כולל "הבישול הביתי של פאולה".עבודתה של מליסה קלארק מופיעה בניו יורק טיימס, Food & Wine, Martha Stewart, ו-Real Simple. היא גם שיתפה פעולה ביותר מעשרים ספרי בישול, שאחד מהם זכה בפרס ג ' יימס בירד ובפרס Julia Child Cookbook בשנת 2000.