קציץ בשר מיושן-המוכר גם כ "קציץ בשר בסיסי"
אם יש לכם פלפל, מלח, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: קציץ בשר מיושן, קציץ בשר מיושן, ו קציץ בשר אמריקאי בסגנון הישן.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מערבבים את כל מרכיבי קציץ הבשר היטב ומניחים בתבנית אפייה. בצורת כיכר.
מערבבים מרכיבים לציפוי ולהפיץ על כיכר.