קציץ בשר ממולא גבינה
קציץ בשר ממולא גבינה דורש סביב 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 44 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 638 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 122 מעריצים. אם יש לך פירורי קרקר קמח אורז, עלי טימין, מרק בצל קלאסיקות ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. נסו קציץ בשר ממולא קישואים, קציץ בשר ממולא בגריל, ו קציץ בשר-פלפלים ממולאים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, מערבבים פירורי קרקר ו 1 כוס המרק עד מעורב היטב; בואו לעמוד 10 דקות.
מוסיפים בשר בקר, מלח, קורנית, פלפל וביצה לתערובת פירורים קרקר עד מעורבב היטב.
מורחים חצי תערובת בשר למחבת כיכר ungreased 8x4 - או 9x5 אינץ'.
חותכים 3 פרוסות הגבינה לרצועות 1/2 אינץ'. סדר רצועות במרכז כיכר בתוך 1/2 אינץ ' של הצדדים ואת הקצוות של פאן. גבינה למעלה עם תערובת בשר נותרת מכסה לחלוטין לצדדים של פאן.
הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא במרכז כיכר.
אופים חשוף 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות או עד בשר הוא כבר לא ורוד במרכז ומדחום קורא 71°. לארגן פרוסות גבינה שנותרו, חופפים, על גבי קציץ בשר. גבינה למעלה עם 1/4 כוס המרק הנותר (כדי לוודא לקבל חתיכות בצל).
אופים 5 דקות נוספות או עד גבינה מותכת.
בואו לעמוד 5 דקות; להסיר מחבת.
לחמם את המרק עד חם, לשרת עם קציץ בשר ותפוחי אדמה.