קציץ בשר מקסיקני
קציץ בשר מקסיקני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 31 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 314 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם תערובת תיבול טאקו, סלסה, גבינת צ'דר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 34 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. הציון הזה די טוב. נסו קציץ בשר מקסיקני, קציץ בשר מקסיקני, ו סיר חרס מקסיקני קציץ בשר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערה בינונית מערבבים היטב את הבשר הטחון ותיבול הטאקו; מניחים בצד. בסיר בינוני מחממים את השעועית המטוגנת על אש נמוכה בינונית עד שהם מחוממים לחלוטין.
מניחים את תערובת הבקר הטחון על פיסת נייר כסף גדולה. לחץ על התערובת לצורה מרובעת בעובי של כ -1 אינץ'.
מורחים את השעועית המטוגנת באופן שווה מעל החלק העליון של הבקר השטוח.
שכבו את טורטיות הקמח על גבי השעועית המטוגנת, גזמו את הקצוות כך שיתאימו לריבוע.
טורטיות שכבה עם סלסה וגבינת צ 'דר, השוהים 1/2 כדי 1 אינץ' מן הקצוות של הכיכר.
מגלגלים בעדינות את הבקר השכבתי לצורת גליל שוויצרית, לוחצים ודוחסים את הכיכר תוך כדי תנועה. צובטים ואוטמים את הקצוות. עוטפים בנייר כסף וחותמים.
אופים בתנור שחומם מראש 40 עד 45 דקות, או עד שכבר לא ורוד במרכז.
חותכים כיכר לשניים כדי לבדוק אם יש צורך, במידת הצורך.