קציץ בשר סלסה
קציץ בשר סלסה יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 224 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו סלסה גדולה, מלח, סלסה גדולה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו קציץ בשר סלסה, קציץ בשר סלסה, ו סלסה קציץ בשר (OAMC) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים דגנים בשקית פלסטיק לאחסון מזון, שקית חותם דק למחוץ עם סיכה מתגלגל או פטיש בשר (או למחוץ דק במעבד מזון).
בקערה גדולה, מערבבים יחד דגנים וסלסה 1 כוס (תערובת תהיה עבה).
מוסיפים ביצים, אבקת צ ' ילי, כמון, מלח ופלפל לתערובת דגנים; מערבבים עד מעורבב.
מוסיפים בשר טחון ומערבבים עד שמעורב היטב. לחץ באופן שווה בצלחת כיכר זכוכית ungreased 9x5 אינץ'.
אופים חשפו 1 שעה 5 דקות עד 1 שעה 15 דקות או עד מדחום בשר מוכנס במרכז כיכר קורא 71°. Cover; בואו לעמוד 5 עד 10 דקות.
מסננים ומשליכים נוזל לפני חיתוך.