קציץ בשר עגבניות מיובשות עם דומדמניות אדומות-רוטב יין
קציץ בשר עגבניות מיובשות עם דומדמניות אדומות-רוטב יין דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת פרמזן, שיני שום, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. נסו קציץ בשר עגבניות מיובש, פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 2 (8 x 4 אינץ') מחבתות כיכר עם ספריי בישול; להפריש.
כדי להכין לחם בשר, מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גסים טופס.
מערבבים פירורי לחם, בצל, ו -7 המרכיבים הבאים (בצל דרך ביצים). מחלקים תערובת בשר לשניים. לחץ על כל חלק למחבתות מוכנות.
אופים ב 400 במשך 55 דקות או עד מדחום בשר רושם 18
כדי להכין רוטב, לשלב ג ' לי, יין, וקמח בסיר קטן. מביאים לרתיחה; מבשלים 5 דקות או עד שג ' לי נמס.
כדי להקפיא קציץ בשר unbaked: להכין דרך כיסוי צעד עם ניילון נצמד, לחיצה כדי להסיר כמה שיותר אוויר ככל האפשר. לעטוף בנייר כסף כבד. חנות במקפיא עד 2 חודשים.
כדי להכין קציץ בשר קפוא unbaked: להפשיר לחלוטין במקרר (כ 24 שעות). מחממים תנור ל 40
הסר פלסטיק לעטוף; להשליך לעטוף. מכסים קציץ בשר בנייר כסף שמור; אופים ב 400 במשך 45 דקות. לחשוף ולאפות 45 דקות נוספות או עד מדחום בשר רושם 18
הכן חצי דומדמניות אדומות-רוטב יין; לשרת מעל קציץ בשר.