סלמון צלוי במחבת עם כרוב ו Raita צנון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. גשו לסופר וקנו יוגורט יווני שמן, צנוניות, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון צלוי במחבת עם כרוב ו Raita צנון, אחד מחבת פרמזן מצופה סלמון עם ברוקולי קלוי, ו Raita צנון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. לסחוט נוזלי עודף מן דייקון ומלפפון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
צנון דייקון
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים עם יוגורט, מיץ לימון, מנטה, קאיין בקערה קטנה; העונה עם מלח ופלפל. תניח את טרייטה בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3
חום 1 כף שמן בסיר כבד גדול חום overmedium.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים שום ומבשלים, מערבביםבהחלט, רק עד ריחני, על1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
5
מוסיפים ירקות כרוב לסיר, reducheat נמוך, לכסות, ומבשלים, tossingoccasionally, עד מכרז, 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
בינתיים, חום 1 שמן כף גדולמחבת חסינה מעל חום בינוני. דג-ים עם מלח ופלפל; מבשלים את העור בצד עד שהעור פריך, 5-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
Transferto תנור (לא להפוך דגים); צלי עד opaquein במרכז, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מוסיפים צנוניות וחומץ לקולרדגרינס; מתבלים במלח ופלפלתוס לשלב. מחלקים ירקות, סלמון, ו raita שמורות בין צלחות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.