קציץ בשר עוף באפלו
קציץ בשר עוף באפלו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 440 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 56 מעריצים. אם יש לך פלפל, סלרי, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. נסו קציץ בשר עוף, קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי, ו קציץ בשר (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 8x4-או 9x5 אינץ ' כיכר פאן עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, לערבב את כל החומרים למעט רוטב כנף באפלו.
להוסיף 1/4 כוס של רוטב כנף באפלו; לערבב היטב לשלב. הקש תערובת במחבת.
אופים חשפו 40 עד 50 דקות או עד מדחום בשר מוכנס במרכז כיכר קורא לפחות 74°.
יוצקים הנותרים 1/4 כוס תאו כנף רוטב על כיכר לפני חיתוך.