קומפוט תות שדה & ריבס עם פודינג דבש
Strawberry & Rhubarb Compote עם פודינג דבש נטול גלוטן, וצמחוני רוטב. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך שעועית וניל, ריבס, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום האם. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו דבש ריבס Compote, פודינג לימון שכבה כפולה עם קומפוט תות, ו קומפוט ריבס תות (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מים לרתיחה בדוד כפול או בסיר מצויד בקערה.לגרד את התוכן של שעועית וניל לתוך שמנת ויוצקים לתוך החלק העליון של הדוד הכפול, לבשל עד חם.
לטאטא בדבש לפי הטעם, ולאחר מכן להעביר כף או שתיים של השמנת החמה לביצים המכות שלך, לטאטא במרץ כדי למזג אותם.
מעבירים את החלמונים מחוסמים לתוך השמנת וממשיכים לערבב לאט עד רפרפת עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף.
להעביר צלחת ולאפשר לו לנוח בזמן שאתה מכין את compote.To הפוך את הקומפוט, להמיס חמאה בסיר מעל להבה מתונה, ואז לזרוק ב ריבס ו sautee בחמאה עד שהתרכך, כחמש עד שש דקות.מערבבים תותים, דבש (לפי הצורך), ואת מיץ גרידה של תפוז אחד; להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך לבשל עוד שלוש עד ארבע דקות עד פירות יער מתרככים, אבל לא רגשני.
מעבירים למנה ומגישים עם פודינג דבש.