קושיקשה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

קציץ בשר עם ביס

קציץ בשר עם ביס
. נסו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה., ו Med Coast Bite (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד בקר טחון, סלסה, גבינה, ביצה ופירורי קרקר. טופס לתוך כיכר, ומקום במחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרפירורי קרקר
בשר טחוןבשר טחון
גבינהגבינה
סלסהסלסה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
3
אופים במשך כ 1 שעה, או עד הסוף. טמפרטורה פנימית צריכה למדוד לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C), הבשר צריך להיות השחמה דרך, ואת המיצים ברורים.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור