קציץ בשר עם ביס
. נסו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה., ו Med Coast Bite (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד בקר טחון, סלסה, גבינה, ביצה ופירורי קרקר. טופס לתוך כיכר, ומקום במחבת מוכן.
אופים במשך כ 1 שעה, או עד הסוף. טמפרטורה פנימית צריכה למדוד לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C), הבשר צריך להיות השחמה דרך, ואת המיצים ברורים.