קציץ בשר צבי
גשו לסופר וקנו סוכר חום, בשר צבי טחון, קרקרים מלוחים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו 5 דקות. . עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו קציץ בשר צבי, קציץ בשר צבי, ו קציץ בשר צבי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים יחד בשר צבי, 1 כף סוכר חום, קרקרים, וביצה בקערה. מתבלים עם חרדל, כוסברה, אבקת שום, פתיתי בצל, טימין, קינמון ופפריקה; מערבבים היטב. תערובת לטפוח למחבת 9x9 אינץ', או מחבת כיכר.
אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה פנימית של 160 מעלות F (70 מעלות C), כ 40 דקות. מערבבים יחד את הקטשופ, עם 1 כף סוכר חום.
מורחים על גבי קציץ הבשר, ומניחים בחזרה בתנור עוד 10 דקות.