קציץ בשר צמחוני
קציץ בשר צמחוני נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך אבקת שום, קטשופ, תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קציץ בשר צמחוני, קציץ בשר צמחוני., ו כוסות בשר טבעוניות הודו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בסיר להביא 2 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים אורז ומערבבים. להפחית חום, כיסוי ומבשלים במשך 20 דקות.
בינתיים, מחממים שמן במחבת קטנה על חום בינוני.
מטגנים בצל עד רך. תניח בצד.
בקערה גדולה לשלב אורז מבושל, עדשים, פטריות, רוטב ווסטרשייר, מלח, פלפל, ביצה, אבקת שום, תיבול איטלקי, פטרוזיליה ובצל מבושל; לערבב היטב. לחץ על תערובת למחבת מוכנה; מורחים קטשופ על גבי כיכר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.