קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

קציץ בשר צמחוני מוסתר

קציץ בשר צמחוני מוסתר
גשו לסופר וקנו חלב דל שומן, בקר טחון, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב שיבולת השועל התגלגל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קינמון ענקית כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. . מתכונים דומים: חומיות צמחוניות נסתרות, בשר טאקו צ'יפוטלה מוסתר, ו קרוק פוט סלופי ג'ו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב בשר בקר טחון, הודו טחון, ביצה, סלרי, שיבולת שועל התגלגל, חלב רזה, קטשופ, בצל, פלפל ירוק, פטרוזיליה, חרדל יבש, מלח, שום טחון, ופלפל שחור בקערה עד לשלב ביסודיות; התערובת תהיה לחה.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחוןהודו טחון
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
אבקת חרדלאבקת חרדל
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
שיבולת שועל מגולגלתשיבולת שועל מגולגלת
תוספת קצפת קלה (כגון Cool Whip®)תוספת קצפת קלה (כגון Cool Whip®)
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
העברת תערובת למחבת כיכר 5x9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
אופים בתנור שחומם מראש עד מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס למרכז קציץ הבשר קורא לפחות 160 מעלות F( 70 מעלות C), כ 1 1/2 שעות. קציץ הבשר אולי עדיין נראה ורוד בפנים בגלל הקטשופ.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה