קציץ בשר קינמון תפוח מעושן
קציץ בשר קינמון עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 419 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו את רוטב הקינמון בטעם תפוח מעושן של פאולה דין, ביצה, בייקון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רסק התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי רסק תפוחים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: קציץ בשר צ'יפוטלה מעושן, כרוב מטוגן - עם תפוח, אגוזי לוז ובייקון מעושן, ו מאפינס קינמון תפוחים עם ציפוי קינמון.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מעיל 9 על 5 על ידי מחבת כיכר 3 אינץ ' עם תרסיס בישול nonstick ולהניח בצד.
בקערה גדולה, לשלב את בשר בקר טחון, חזיר טחון, בצל, ביצה, רסק תפוחים, פירורי לחם, 3 כפות של רוטב קינמון תפוח מעושן, מלח כשר ופלפל שחור.
מערבבים היטב. צור את תערובת הבשר לצורת כיכר ולחץ לתוך מחבת מוכן.
צחצח את החלק העליון של קציץ הבשר עם 3 כפות סמוקי תפוח קינמון למעלה עם 3 פרוסות בייקון.
אופים במשך 1 שעה. ב -10 הדקות האחרונות של אפייה, מברשת את רוטב קינמון התפוח המעושן שנותר על החלק העליון של הבייקון ולחזור לתנור.
הסר מהתנור ולתת מגניב 10 דקות. להתברר על מגש הגשה ומקשטים עם רוטב קינמון תפוח סמוקי נוסף.