קציץ הבשר הטוב ביותר
קציץ הבשר הטוב ביותר הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 43 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 779 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך חלב, בייקון, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. מתכון זה של Norecipes יש 6 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב קטוגני דיאט. נסו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה., ו קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שאי פעם תצטרך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מוסיפים את בשר בקר טחון, חזיר טחון, בצל, שום, panko, Gruyere, ביצה, חלב, רסק עגבניות, רוטב ווסטרשייר, דבש, רוטב סויה, pimentón, מלח, פלפל ותימין לקערה. שים כפפה בטוחה למזון על ולהשתמש ביד שלך כדי ללוש את התערובת עד אחיד. קו מחבת broiler עם כמה נייר קלף. זה הופך את הניקיון להרבה יותר קל ומונע מקציץ הבשר להידבק למחבת שלך. לעצב את תערובת הבשר לתוך כיכר על נייר הקלף. למעלה עם הבייקון, קצת חופף כל פרוסה.
אופים את קציץ הבשר במשך 30 דקות. בעוד קציץ הבשר בתנור, לעשות את הזיגוג על ידי ערבוב קטשופ, דבש, רוטב ווסטרשייר, וחרדל בקערה קטנה כדי לשלב.
מוציאים את קציץ הבשר מהתנור ומכסים בזיגוג. החזירו את קציץ הבשר לתנור ואפו במשך 20-30 דקות נוספות, או עד שמד חום קורא 160 מעלות F.
הסר את קציץ הבשר מהתנור ולאפשר לו לנוח לפחות 15 דקות לפני חיתוך לתוכו.