קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

קציץ הבשר הטוב ביותר

קציץ הבשר הטוב ביותר
קציץ הבשר הטוב ביותר הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 43 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 779 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך חלב, בייקון, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. מתכון זה של Norecipes יש 6 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב קטוגני דיאט. נסו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה., ו קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שאי פעם תצטרך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את בשר בקר טחון, חזיר טחון, בצל, שום, panko, Gruyere, ביצה, חלב, רסק עגבניות, רוטב ווסטרשייר, דבש, רוטב סויה, pimentón, מלח, פלפל ותימין לקערה. שים כפפה בטוחה למזון על ולהשתמש ביד שלך כדי ללוש את התערובת עד אחיד. קו מחבת broiler עם כמה נייר קלף. זה הופך את הניקיון להרבה יותר קל ומונע מקציץ הבשר להידבק למחבת שלך. לעצב את תערובת הבשר לתוך כיכר על נייר הקלף. למעלה עם הבייקון, קצת חופף כל פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
חזיר טחוןחזיר טחון
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
GruyereGruyere
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
אופים את קציץ הבשר במשך 30 דקות. בעוד קציץ הבשר בתנור, לעשות את הזיגוג על ידי ערבוב קטשופ, דבש, רוטב ווסטרשייר, וחרדל בקערה קטנה כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוציאים את קציץ הבשר מהתנור ומכסים בזיגוג. החזירו את קציץ הבשר לתנור ואפו במשך 20-30 דקות נוספות, או עד שמד חום קורא 160 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר את קציץ הבשר מהתנור ולאפשר לו לנוח לפחות 15 דקות לפני חיתוך לתוכו.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מגישים עם פירה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור לפי הטעםפלפל שחור לפי הטעם1אוראו ממולאים כפוליםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2ציפורןשום טחון דקשום טחון דק454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזיר טחוןחזיר טחון43חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת גרוייר מגוררתגבינת גרוייר מגוררת11 כף אורגנו מיובש1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק1כף. חומץ ביין אדוםשמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל טחוןבצל טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפנקו (פירורי לחם יפניים)פנקו (פירורי לחם יפניים)1אוראו ממולאים כפוליםפפריקה מעושנת pimentónפפריקה מעושנת pimentón2חתיכות טופי הית' בר1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בייקון עבהבייקון עבה4שרימפס וורידים5sprigsfresh טימין גבעולים הוסרו טחון5sprigsfresh טימין גבעולים הוסרו טחון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת1אוראו ממולאים כפוליםרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר1חתיכות טופי הית' ברaltalt