סלט תפוחי אדמה חדש מעושן בהיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה חדש מעושן קל. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 187 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך תפוחי אדמה חדשים, מיונז, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו המבורגרים טלה קלים יותר עם צ'יפס בתנור מעושן, סלט תפוחי אדמה ספרדי מעושן, ו סלט בקר ותפוחי אדמה עם צ'יפוטלה מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול לכסות על ידי 2 אינץ ' עם מים מלוחים קרים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום ומבשלים עד רק רך כאשר פירסינג עם קצה סכין קיצוץ, 15 עד 20 דקות.
בינתיים, מקציפים יחד את המיונז, שאלוט, מיץ ליים ופפריקה בקערה בינונית.
מחממים את השמן במחבת קטנה על חום בינוני.
מוסיפים את השום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, 1 עד 2 דקות. תניח בצד.
מסננים את תפוחי האדמה ולתת להם לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד אבל עדיין חם מאוד, 3 עד 4 דקות.
חותכים את תפוחי האדמה לתוך פלחי ולהוסיף לתערובת המיונז. לזרוק לשלב, מתבלים עם מלח ופלפל וטפטוף עם תערובת שמן זית ושום.
מפזרים את הכוסברה ומגישים טמפרטורת חדר או חמה.