קושיקשה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

קציץ הבשר המתוק והחריף של ג'יל

קציץ הבשר המתוק והחריף של ג'יל
קציץ הבשר המתוק והחריף של ג'יל דורש בערך 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 348 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם רוטב סויה, בקר טחון, רוטב חם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דבש זנגוויל כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 33%. נסו קציץ הבשר המתוק והחריף של ג'יל, סוזן מתוק, חריף קציץ בשר, ו האפונה והעיניים השחורות המתוקות של ג'יל נוסינוב לסיר המיידי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים פנימה את הבצל, הדבש, הקטשופ, רוטב הסויה והרוטב החם. מבשלים ומערבבים 5 דקות, עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
רוטב סויהרוטב סויה
קטשופקטשופ
חמאהחמאה
דבשדבש
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
בקערה מערבבים את תערובת הבצל עם הבשר הטחון.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מעבירים לתבנית האפייה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים 1 שעה בתנור שחומם מראש, או לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות צלזיוס (70 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור