קציץ הבשר של השטן על הגריל
קציץ הבשר של השטן על הגריל הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 478 קלוריות. . גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו, תמהיל מרק בצל, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 42%. נסו כיצד גריל עוף על תנור-למעלה (שיטת מחבת גריל קלה), קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, ו קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה. (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בשר בקר טחון, נקניק צ 'וריסו, ביצה, פירורי לחם, צ' ילי ירוק, בצל, רוטב ברביקיו, קטשופ, ומרק בצל מערבבים בקערה גדולה עד בשילוב היטב. מכסים ומקררים בין לילה.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני. בחוזקה לארוז את תערובת הבשר למחבת כיכר 9x5 אינץ', ולכסות בנייר אלומיניום.
מניחים את מחבת כיכר המכוסה על הגריל הרחק חום ישיר. מבשלים במשך 30 דקות, ולאחר מכן להסיר בזהירות לסכל ולנקז שומן. מכסים את המחבת בנייר כסף, וחוזרים לגריל. המשך לבשל עד שהקציץ בשר לא יהיה ורוד יותר במרכז, כ-20 דקות נוספות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 160 מעלות F (70 מעלות C).