קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

קציץ הבשר של השטן על הגריל

קציץ הבשר של השטן על הגריל
קציץ הבשר של השטן על הגריל הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 478 קלוריות. . גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו, תמהיל מרק בצל, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 42%. נסו כיצד גריל עוף על תנור-למעלה (שיטת מחבת גריל קלה), קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, ו קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים בשר בקר טחון, נקניק צ 'וריסו, ביצה, פירורי לחם, צ' ילי ירוק, בצל, רוטב ברביקיו, קטשופ, ומרק בצל מערבבים בקערה גדולה עד בשילוב היטב. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות צ ' וריסונקניקיות צ ' וריסו
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני. בחוזקה לארוז את תערובת הבשר למחבת כיכר 9x5 אינץ', ולכסות בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
מניחים את מחבת כיכר המכוסה על הגריל הרחק חום ישיר. מבשלים במשך 30 דקות, ולאחר מכן להסיר בזהירות לסכל ולנקז שומן. מכסים את המחבת בנייר כסף, וחוזרים לגריל. המשך לבשל עד שהקציץ בשר לא יהיה ורוד יותר במרכז, כ-20 דקות נוספות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 160 מעלות F (70 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה