קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

קציץ הבשר של השטן על הגריל

קציץ הבשר של השטן על הגריל
קציץ הבשר של השטן על הגריל הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 478 קלוריות. . גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו, תמהיל מרק בצל, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 42%. נסו כיצד גריל עוף על תנור-למעלה (שיטת מחבת גריל קלה), קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, ו קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים בשר בקר טחון, נקניק צ 'וריסו, ביצה, פירורי לחם, צ' ילי ירוק, בצל, רוטב ברביקיו, קטשופ, ומרק בצל מערבבים בקערה גדולה עד בשילוב היטב. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות צ ' וריסונקניקיות צ ' וריסו
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני. בחוזקה לארוז את תערובת הבשר למחבת כיכר 9x5 אינץ', ולכסות בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מניחים את מחבת כיכר המכוסה על הגריל הרחק חום ישיר. מבשלים במשך 30 דקות, ולאחר מכן להסיר בזהירות לסכל ולנקז שומן. מכסים את המחבת בנייר כסף, וחוזרים לגריל. המשך לבשל עד שהקציץ בשר לא יהיה ורוד יותר במרכז, כ-20 דקות נוספות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 160 מעלות F (70 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®