קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

קציץ פודינג חג המולד פירות ואגוזים

קציץ פודינג חג המולד פירות ואגוזים
קציץ פודינג חג המולד פירות ואגוזים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 571 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 70 אוהדים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לך פירות, תבלין, קמח העלאת עצמי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: Julekage (קציץ פירות חג המולד הדני), פירות יין מחושל ועוגת חג המולד אגוז: Make-Ahead Fruitcake, ו פודינג לחם פירות ואגוזים.

הוראות

1
שים את הפירות היבשים, דובדבנים, תפוח, חזה, מיץ תפוחים, ברנדי וקוינטריאו בקערה גדולה. מיקרוגל על גבוה במשך 1 דקות, ואז לעזוב להשרות לילה.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פירות יבשיםפירות יבשים
CointreauCointreau
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חמאה וקו פח 2lb כיכר עם רצועה של נייר אפייה שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
לשים את הקומקום לרתיחה ויש לי פח קלייה, בתוספת גיליון של נייר מרופד בחמאה, מוכן.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מקציפים את החמאה והסוכר יחד עד שהוא הופך חיוור קצת, ואז מערבבים את הביצים, קמח, פירורי לחם, סירופ, תבלינים, מלח, פירות ספוגים ואגוזים. כף לתוך פח כיכר להחליק את החלק העליון. כווץ את נייר הכסף באופן רופף על הפח, מתפתל פינות כדי להדק אותו סביב הקצוות פחיות. לשבת אותו בדיל הצלייה, ואז לשפוך כמה cms של מים רותחים. בזהירות להעביר לתנור ואופים במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
לאחר 40 דקות, להנמיך את התנור ל 160c / 140c מאוורר / גז 3 ומבשלים עוד 1 שעות, ציפוי את מפלס המים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
כדי לחמם את הפודינג, או להחזיר אותו לתנור בינוני במשך 30 דקות בדיל שלה, או להפוך על צלחת הגשה, לכסות באופן רופף עם סרט נצמד ומיקרוגל במשך 5 דקות על בינוני. לציפוי, לחמם בעדינות את החמאה, סוכר וסירופ יחד עד הסוכר מתמוסס, מערבבים בברנדי, ולאחר מכן להטות את האגוזים ופירות. כפית על פודינג חם ואבק עם קצת סוכר דובדבן, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

400דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פירות יבשים מעורביםפירות יבשים מעורבים85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.דובדבן קרחוןדובדבן קרחון1תפוח ברמלי, על 175g, מגורד, בתוספת גרידה 1 תפוז ו 1 לימוןתפוח ברמלי, על 175g, מגורד, בתוספת גרידה 1 תפוז ו 1 לימון1501 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוחים טובמיץ תפוחים טוב23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון140דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה, בתוספת תוספת עבור משומןחמאה, בתוספת תוספת עבור משומן100דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר muscovado כההסוכר muscovado כהה2largesביצים, מכותביצים, מכות85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח העלאת עצמיקמח העלאת עצמי100דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פירורי לחם לבניםפירורי לחם לבנים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סירופ זהבסירופ זהב2חתיכות טופי הית' ברתבלינים מעורביםתבלינים מעורבים1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון1חתיכות טופי הית' ברמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית25דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אגוזי לוז קלויים, אגוזי פקאן ושקדים לבנים, קצוצים בערךאגוזי לוז קלויים, אגוזי פקאן ושקדים לבנים, קצוצים בערך50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר muscovado כההסוכר muscovado כהה12 כפיות אבקת שוםסירופ זהבסירופ זהב12 כפיות אבקת שום2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון25דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כל אגוזי לוז קלויים, אגוזי פקאן, שקדים blanched ודובדבן glacé, נותר שלםכל אגוזי לוז קלויים, אגוזי פקאן, שקדים blanched ודובדבן glacé, נותר שלם23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'Cointreau (או להשתמש יותר ברנדי)Cointreau (או להשתמש יותר ברנדי)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פודינג עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.