קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

קציץ פודינג חג המולד פירות ואגוזים

קציץ פודינג חג המולד פירות ואגוזים
קציץ פודינג חג המולד פירות ואגוזים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 571 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 70 אוהדים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לך פירות, תבלין, קמח העלאת עצמי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: Julekage (קציץ פירות חג המולד הדני), פירות יין מחושל ועוגת חג המולד אגוז: Make-Ahead Fruitcake, ו פודינג לחם פירות ואגוזים.

הוראות

1
שים את הפירות היבשים, דובדבנים, תפוח, חזה, מיץ תפוחים, ברנדי וקוינטריאו בקערה גדולה. מיקרוגל על גבוה במשך 1 דקות, ואז לעזוב להשרות לילה.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פירות יבשיםפירות יבשים
CointreauCointreau
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
חמאה וקו פח 2lb כיכר עם רצועה של נייר אפייה שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
לשים את הקומקום לרתיחה ויש לי פח קלייה, בתוספת גיליון של נייר מרופד בחמאה, מוכן.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מקציפים את החמאה והסוכר יחד עד שהוא הופך חיוור קצת, ואז מערבבים את הביצים, קמח, פירורי לחם, סירופ, תבלינים, מלח, פירות ספוגים ואגוזים. כף לתוך פח כיכר להחליק את החלק העליון. כווץ את נייר הכסף באופן רופף על הפח, מתפתל פינות כדי להדק אותו סביב הקצוות פחיות. לשבת אותו בדיל הצלייה, ואז לשפוך כמה cms של מים רותחים. בזהירות להעביר לתנור ואופים במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
לאחר 40 דקות, להנמיך את התנור ל 160c / 140c מאוורר / גז 3 ומבשלים עוד 1 שעות, ציפוי את מפלס המים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
כדי לחמם את הפודינג, או להחזיר אותו לתנור בינוני במשך 30 דקות בדיל שלה, או להפוך על צלחת הגשה, לכסות באופן רופף עם סרט נצמד ומיקרוגל במשך 5 דקות על בינוני. לציפוי, לחמם בעדינות את החמאה, סוכר וסירופ יחד עד הסוכר מתמוסס, מערבבים בברנדי, ולאחר מכן להטות את האגוזים ופירות. כפית על פודינג חם ואבק עם קצת סוכר דובדבן, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פודינג עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.