קציץ קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קציץ קציץ קינמון. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך מרגרינה מקל, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. נסו קציץ חמוציות מערבולת, קציץ חמוציות מערבולת, ו כיכר מערבולת פילדלפיה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלמון ביצה ו 1 כפית מים בקערה קטנה, ערבוב היטב עם מקצף.
להוסיף 1 תערובת חלמון כף ביצה לבן, ערבוב היטב. כיסוי וצינה הנותרים תערובת חלמון.
מערבבים שמרים ומים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. מערבבים 1 קמח כוס, תערובת ביצה לבנה, 1 1/2 כפות חמאה, דבש, ומלח לתוך תערובת שמרים; מערבבים 1 עד 2 דקות או עד היטב מעורבב. מערבבים 1 3/4 כוסות קמח כדי ליצור בצק נוקשה.
מפזרים משטח עבודה עם קמח שנותר. הפוך את הבצק על משטח משוריין, ולוש עד חלק וגמיש (כ 5 דקות).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש 2 אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח מקומח קלות, ללוש קלות 4 או 5 פעמים.
רול בצק לתוך מלבן 14 x 7 אינץ'.
מברשת בצק עם 1 כף חמאה מומסת.
מערבבים סוכר וקינמון בקערה קטנה.
מפזרים בצק עם תערובת קינמון.
מגלגלים את המלבן בחוזקה, מתחילים בצד קצר ולוחצים בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צובטים תפר ומסתיים לאטום.
מניחים בצק, צד התפר למטה, במחבת כיכר 4 אינץ ' 8 x מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
מברשת בעדינות העליון של כיכר עם תערובת חלמון ביצה צונן.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
הסר לחם מן המחבת מיד; מגניב על מתלה חוט.