קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קציץ שוקולד מקסיקני

קציץ שוקולד מקסיקני
מתכון קציץ שוקולד מקסיקני יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה ו -50 דקות. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 335 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו שמרים פעילים מנות, שקדים blanched, חלמון ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו קציץ בשר מקסיקני, קציץ בשר מקסיקני, ו קציץ טונה מקסיקני (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את כיכר הלחם: קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
מערבבים את החמאה, שקדים, סוכר, אבקת קקאו, חלמונים, קינמון, קמח וקיין במעבד מזון ודופק כדי להפוך את הדבק.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
חלמון ביצהחלמון ביצה
קינמוןקינמון
שקדיםשקדים
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
על משטח מקומח, מגלגלים את הבצק למלבן בגודל 10 על 18 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
4
מורחים את תערובת הקקאו על הבצק, משאירים גבול של 1 אינץ ' על אחד הצדדים הארוכים.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
אבקת קקאואבקת קקאו
בצקבצק
5
מברישים את הגבול הנקי עם מים. מגלגלים בחוזקה את הבצק לתוך בול עץ 18 אינץ', מתגלגלים לעבר הגבול הנקי; צובטים את התפר לאטום.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
גלולגלול
6
מניחים את צד התפר על תבנית האפייה; מקררים עד המשרד, 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
החלק את הקלף מעל תבנית האפייה וחתוך את בול העץ לחצי לאורכו עם סכין שף. להחליק בחזרה על תבנית אפייה לצבוט קצה אחד יחד עם הצדדים לחתוך פונה פנימה. לסובב את שני החצאים יחד, חוצה אחד על השני כמה פעמים. צבטו את הקצה יחד, ואז טאק שני הקצוות צבט מתחת לכיכר מעט. מכסים את כיכר רופף עם ניילון לעטוף ולהניח בצד במקום חם עד שמנמן, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
שפים סכיןשפים סכין
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
8
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לחשוף את כיכר ואופים, סיבוב גיליון האפייה באמצע, עד חום זהוב (מדחום מוכנס באמצע צריך לרשום 170 מעלות F ל 175 מעלות F), 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
1
מערבבים את הסוכר והקינמון בקערה.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מברישים את הלחם החם עם החמאה המומסת ומפזרים מעט מסוכר הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
חמאהחמאה
3
בואו מגניב, ואז מפזרים יותר סוכר קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
4
חם 1/2 כוס מים ואת החלב בסיר מעל חום נמוך עד מדחום רושם 100 מעלות F עד 110 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
הסר מהחום ומפזרים את השמרים על גבי, ואז מפזרים קמצוץ של הסוכר; להפריש, ללא הפרעה, עד קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
שמריםשמרים
6
לטאטא את החמאה המומסת, חלמון ביצה ווניל לתערובת השמרים עד בשילוב. בקערה גדולה, לטאטא את הקמח, את הסוכר שנותר, מלח ואגוז מוסקט. הפוך היטב במרכז, ולאחר מכן להוסיף את תערובת השמרים ומערבבים עם כף עץ לעשות בצק עבה מעט דביק. הפוך על משטח משוריין ללוש עד רך וגמיש, על 6 דקות. צורה לכדור.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
חמאהחמאה
מוסקטמוסקט
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מקציףמקציף
קערהקערה
7
מברשת קערה גדולה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מוסיפים את הבצק, הופכים את המעיל בקלילות עם החמאה. מכסים בניילון נצמד ונותנים לעלייה בטמפרטורת החדר עד שהבצק יוכפל בגודל, בערך 1 שעה, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
9
הפוך את הבצק מהקערה ולוש בקצרה לשחרר אוויר עודף; מחדש טופס לכדור ולחזור לקערה. חמאה קלה חתיכה גדולה של פלסטיק לעטוף ולהניח אותו ישירות על פני השטח של הבצק. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בר1/4-אונקיה מנות פעיל שמרים יבשים1/4-אונקיה מנות פעיל שמרים יבשים791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשקדים blanched פרוסשקדים blanched פרוס1צביטהגדול של פלפל קאייןגדול של פלפל קאיין1כף. חומץ ביין אדוםעוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות2largesחלמוניםחלמונים1אוראו ממולאים כפוליםקמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק6511 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון2חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון1חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורר טרי (אופציונלי)אגוז מוסקט מגורר טרי (אופציונלי)1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי791 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח, נמסה מעט מקורר, ועוד עבור צחצוחחמאה ללא מלח, נמסה מעט מקורר, ועוד עבור צחצוח43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק2חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.