מתכון קציץ שוקולד מקסיקני יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה ו -50 דקות. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 335 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו שמרים פעילים מנות, שקדים blanched, חלמון ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו קציץ בשר מקסיקני, קציץ בשר מקסיקני, ו קציץ טונה מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן את כיכר הלחם: קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
2
מערבבים את החמאה, שקדים, סוכר, אבקת קקאו, חלמונים, קינמון, קמח וקיין במעבד מזון ודופק כדי להפוך את הדבק.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
חלמון ביצה
קינמון
שקדים
פלפל קאיין טחון
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
על משטח מקומח, מגלגלים את הבצק למלבן בגודל 10 על 18 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
4
מורחים את תערובת הקקאו על הבצק, משאירים גבול של 1 אינץ ' על אחד הצדדים הארוכים.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
אבקת קקאו
בצק
5
מברישים את הגבול הנקי עם מים. מגלגלים בחוזקה את הבצק לתוך בול עץ 18 אינץ', מתגלגלים לעבר הגבול הנקי; צובטים את התפר לאטום.
מרכיבים שתצטרך
בצק
מים
גלול
6
מניחים את צד התפר על תבנית האפייה; מקררים עד המשרד, 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
החלק את הקלף מעל תבנית האפייה וחתוך את בול העץ לחצי לאורכו עם סכין שף. להחליק בחזרה על תבנית אפייה לצבוט קצה אחד יחד עם הצדדים לחתוך פונה פנימה. לסובב את שני החצאים יחד, חוצה אחד על השני כמה פעמים. צבטו את הקצה יחד, ואז טאק שני הקצוות צבט מתחת לכיכר מעט. מכסים את כיכר רופף עם ניילון לעטוף ולהניח בצד במקום חם עד שמנמן, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
שפים סכין
עטיפת פלסטיק
8
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לחשוף את כיכר ואופים, סיבוב גיליון האפייה באמצע, עד חום זהוב (מדחום מוכנס באמצע צריך לרשום 170 מעלות F ל 175 מעלות F), 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מדחום מטבח
תנור
1
מערבבים את הסוכר והקינמון בקערה.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מברישים את הלחם החם עם החמאה המומסת ומפזרים מעט מסוכר הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמון
חמאה
3
בואו מגניב, ואז מפזרים יותר סוכר קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמון
4
חם 1/2 כוס מים ואת החלב בסיר מעל חום נמוך עד מדחום רושם 100 מעלות F עד 110 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
מים
חלב
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
מחבת רוטב
5
הסר מהחום ומפזרים את השמרים על גבי, ואז מפזרים קמצוץ של הסוכר; להפריש, ללא הפרעה, עד קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
שמרים
6
לטאטא את החמאה המומסת, חלמון ביצה ווניל לתערובת השמרים עד בשילוב. בקערה גדולה, לטאטא את הקמח, את הסוכר שנותר, מלח ואגוז מוסקט. הפוך היטב במרכז, ולאחר מכן להוסיף את תערובת השמרים ומערבבים עם כף עץ לעשות בצק עבה מעט דביק. הפוך על משטח משוריין ללוש עד רך וגמיש, על 6 דקות. צורה לכדור.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
וניל
חמאה
מוסקט
בצק
קמח לכל מטרה
סוכר
שמרים
מלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מקציף
קערה
7
מברשת קערה גדולה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מוסיפים את הבצק, הופכים את המעיל בקלילות עם החמאה. מכסים בניילון נצמד ונותנים לעלייה בטמפרטורת החדר עד שהבצק יוכפל בגודל, בערך 1 שעה, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
9
הפוך את הבצק מהקערה ולוש בקצרה לשחרר אוויר עודף; מחדש טופס לכדור ולחזור לקערה. חמאה קלה חתיכה גדולה של פלסטיק לעטוף ולהניח אותו ישירות על פני השטח של הבצק. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.