קציצות בטטה מצופות בשומשום
קציצות בטטה מצופות שומשום היא ללא גלוטן וצמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך קינמון, מלח, בטטות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: צ'יפס בטטה מצופה פרמזן, קציצות סלמון בטטה, ו קציצות תפוחי אדמה עם מיונז Sriracha מתוק.
הוראות
שים את תפוחי האדמה המתוקים בסיר בינוני, מכסים במים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים קמצוץ גדול של מלח ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מכרז, על 20 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה המתוקים ומחזירים אותם למחבת. לנער את המחבת על חום גבוה כדי לייבש את תפוחי האדמה, על 1 דקה.
מועכים את תפוחי האדמה עד חלקה. מערבבים את קורנפלור, סוכר, קינמון, allspice וצ ' דר. מתבלים במלח.
שים את שומשום בקערה רדודה. שימוש בידיים שלך, לגלגל את תערובת הבטטה לכדורים 1 אינץ'.
מגלגלים את הכדורים בשומשום עד מצופה.
בכל אחד מחבתות גדולות 2, חום 1/4 אינץ ' של שמן.
מוסיפים את כדורי תפוחי האדמה המתוקים ומטגנים על אש מתונה עד חום זהוב בכל רחבי, על 1 דקה לכל צד.
מסננים על מגבות נייר ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.