קציצות בשר הודו ופטריות בר עם רוטב פאן יכולות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 44 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 466 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, ביצה, הודו טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 39 דקות. מתכונים דומים: הודו מרווה לימון עם רוטב פטריות בר, הודו משומר בסוכר חום עם פטריות בר-רוטב שאלוט, ו קציצות בשר, תפוחי אדמה מרוסקים, ורוטב מחבת.
הוראות
1
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
להוסיף שמן, 2 סיבובים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים פטריות קצוצות בצלצלים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
שאלות
4
מטגנים פטריות 5 או 6 דקות עד כהה ומכרז.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
5
הסר מהחום.
6
מעבירים פטריות לקערה ומחזירים מחבת לתנור כדי לחמם מראש כדי לבשל קציצות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
ציוד שתשתמש בו
כיריים
קערה
מחבת
7
מוסיפים תרנגול הודו לתערובת הפטרייה. הפוך היטב במרכז הבשר.
מניחים בשר במחבת החמה ומבשלים 1 דקה בכל צד. לטעום את הקציצה כדי לעזור לך להתאים תבלינים. מחלקים תערובת קציץ בשר ל 4 חלקים שווים על ידי ניקוד הבשר לפני שאתה יוצר קציצות. טופס 4 קציצות סגלגל שווה 1 אינץ עבה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
הוסף 1 כף שמן זית כתית אקסטרה, 1 סיבוב של המחבת, ולסדר קציצות במחבת. מבשלים 6 דקות בכל צד ומעבירים לצלחת הגשה או צלחות ארוחת ערב בודדות. החזירו את המחבת לחום והוסיפו חמאה. כאשר חמאה נמסה, לטאטא בקמח ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מקציף
12
לטאטא במלאי ורוטב העונה עם תיבול עוף, מלח ופלפל, לפי הטעם. רוטב ומבשלים עד שהוא מגיע לעובי הרצוי, ויוצקים מעל קציצות, שומר קצת לעבור ליד השולחן.