קושיקשה
מוכן ב39 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

קציצות בשר הודו ופטריות בר עם רוטב פאן

קציצות בשר הודו ופטריות בר עם רוטב פאן
קציצות בשר הודו ופטריות בר עם רוטב פאן יכולות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 44 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 466 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, ביצה, הודו טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 39 דקות. מתכונים דומים: הודו מרווה לימון עם רוטב פטריות בר, הודו משומר בסוכר חום עם פטריות בר-רוטב שאלוט, ו קציצות בשר, תפוחי אדמה מרוסקים, ורוטב מחבת.

הוראות

1
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
להוסיף שמן, 2 סיבובים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים פטריות קצוצות בצלצלים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
שאלותשאלות
4
מטגנים פטריות 5 או 6 דקות עד כהה ומכרז.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
5
הסר מהחום.
6
מעבירים פטריות לקערה ומחזירים מחבת לתנור כדי לחמם מראש כדי לבשל קציצות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
קערהקערה
מחבתמחבת
7
מוסיפים תרנגול הודו לתערובת הפטרייה. הפוך היטב במרכז הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
טורקיה כולהטורקיה כולה
בשרבשר
8
מוסיפים מרווה, רוטב ווסטרשייר, פירורי לחם וביצה מוכה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
מרווהמרווה
ביצהביצה
9
מערבבים קציץ בשר הודו ולעשות קציצה קטנה 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בשר הודובשר הודו
10
מניחים בשר במחבת החמה ומבשלים 1 דקה בכל צד. לטעום את הקציצה כדי לעזור לך להתאים תבלינים. מחלקים תערובת קציץ בשר ל 4 חלקים שווים על ידי ניקוד הבשר לפני שאתה יוצר קציצות. טופס 4 קציצות סגלגל שווה 1 אינץ עבה.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
הוסף 1 כף שמן זית כתית אקסטרה, 1 סיבוב של המחבת, ולסדר קציצות במחבת. מבשלים 6 דקות בכל צד ומעבירים לצלחת הגשה או צלחות ארוחת ערב בודדות. החזירו את המחבת לחום והוסיפו חמאה. כאשר חמאה נמסה, לטאטא בקמח ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מקציףמקציף
12
לטאטא במלאי ורוטב העונה עם תיבול עוף, מלח ופלפל, לפי הטעם. רוטב ומבשלים עד שהוא מגיע לעובי הרצוי, ויוצקים מעל קציצות, שומר קצת לעבור ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
תיבול עופותתיבול עופות
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטברוטב
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף