קציצות בשר יפניות טעים
המתכון Yummylicious קציצות בשר יפניות יכול לספק את התשוקה היפנית שלך בערך 30 דקות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 227 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, פירורי לחם, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. . מתכונים דומים: קורוקה (קציצות בשר ותפוחי אדמה יפניות), Korroke עם רוטב Tonkatsu (קציצות תפוחי אדמה יפניות עם Eas, ו סיר חם ביף וירקות יפני.
הוראות
מוסיפים תפוחי אדמה לסיר גדול של מים מלוחים, ומביאים לרתיחה; מבשלים עד למכרז, כ -15 דקות.
מסננים, יוצקים תפוחי אדמה לקערה גדולה. מערבבים בחמאה, ומחית עם מזלג או מחית תפוחי אדמה. תניח בצד.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים בצל, ומבשלים עד רך. מערבבים ברוטב בקר וסויה. מבשלים, ערבוב ברציפות, עד בשר משחימים וכל הנוזל הוא התאדה.
מערבבים בשר בקר ובצל עם תפוחי אדמה, ומערבבים היטב.
מחממים 1/2 כוס שמן במחבת עמוקה או ווק מעל חום בינוני גבוה.
בצורת תערובת תפוחי אדמה ובשר לתוך 10 כדורים בגודל דומה, ו להשתטח לקציצות. מחפר קציצות בקמח. ואז לטבול ביצה, מעיל עם פירורי לחם panko. בזהירות למקם קציצות לתוך שמן, ומטגנים עד חום זהוב בכל צד.