קציצות הודו
קציצות הודו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 48 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 456 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, מלח, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-20 דקות. נסו קציצות הודו, קציצות הודו, ו קציצות הודו (מתכונים דומים).
הוראות
שמן זית חם במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים חצי שום ומבשלים עד ריחני, ערבוב, על 30 שניות.
לגרד לתוך סיר איטי ומערבבים עגבניות, 3/4 כפית. מלח ואורגנו.
מערבבים הודו, נקניק, פירורי לחם, גבינה, ביצים, פטרוזיליה, שום שנותר ו 1 כפית. מלח בקערת ערבוב גדולה. מערבבים מרכיבים עם הידיים. טופס לתוך כדורים 2 אינץ ' ומקום בסיר איטי. כף עגבניות מעל כדורי בשר כדי לכסות.
מכסים ומבשלים על נמוך עד מבושל דרך, 4 עד 5 שעות.