קציצות הודו מוקפצות עם רוטב מחבת תפוזים-חמוציות
קציצות הודו מוקפצות עם רוטב מחבת תפוזים-חמוציות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 159 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, שמן צמחי, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 20%, המנה הזו לא כל כך מצוינת. נסו קציצות הודו מוקפצות עם רוטב מחבת תפוזים-חמוציות, קציצות הודו מוקפצות עם רוטב אבוקדו, ו קציצות הודו חמוציות-כתומות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה ושמן במחבת טפלון גדולה על אש נמוכה.
בעוד חמאה נמס, מפזרים קציצות עם מלח ופלפל.
מניחים קמח בכלי רדוד. לחפור קציצות בקמח; לנער עודף קמח.
הגבירו את האש לבינונית-גבוהה; מחממים 2 דקות או עד שהחמאה מזהיבה.
מוסיפים קציצות למחבת; מבשלים 2 דקות מכל צד או עד להזהבה.
מוציאים קציצות מהתבנית; שמור על חום.
מוסיפים מיץ, חרדל וחמוציות למחבת, מגרדים כדי לשחרר חתיכות שחומות. מביאים לרתיחה; מבשלים עד מופחת ל 2/3 כוס (כ 5 דקות).