קציצות הודו פטריות
קציצות הודו פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו פטריות, תערובת לתיבול תבשיל בקר, הודו טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. , שהוא מוצק. נסו קציצות בשר פטריות, קציצות בשר עם פטריות תרד, ו קציצות עוף ופטריות (Kotlety) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים את תרנגול ההודו, פטריות, תערובת תיבול תבשיל בקר, וביצים. צור את התערובת לקציצות.
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני.
מניחים את הקציצות במחבת, ומבשלים 10 עד 12 דקות בכל צד, לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות F (75 מעלות C).