קציצות טונה אסיאתיות
אם יש לך שום, ביצה, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . עם כפית מתכונים דומים: קציצות טונה אסיאתיות עם קינואה אטריות שומשום, קציצות חזיר אסיאתיות, ו קציצות סלמון אסיאתיות.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים טונה, ביצה, פירורי לחם, בצל ירוק ושום. מערבבים רוטב סויה, רוטב טריאקי, קטשופ, שמן שומשום ופלפל לתוך התערובת. טופס את התערובת לתוך כ 6 קציצות בעובי 1 אינץ'. מפזרים קלות כל פטי מכל הצדדים עם קמח תירס.
מחממים שמן במחבת בינונית על חום בינוני. מטגנים כל קציצה כ 5 דקות בכל צד, עד חום זהוב.