קציצות יווניות וצזיקי
קציצות יווניות וצזיקי הוא הר ד ' אובר ים תיכוני. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 44 גרם חלבון, 54 גרם שומן, ובסך הכל 813 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח כשר, לחמים שטוחים, אורגנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 135 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 94%, שהוא סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קציצות יווניות וצזיקי, קציצות יווניות וצזיקי, ו קציצות יווניות עם צזיקי תוצרת בית.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
מניחים מתלה קירור מעל 2 ניירות אפייה לצליית קציצות הבשר וקליית הפיתה.
משרים את הלחם בחלב. מקלפים את המלפפון ומגרדים למסננת. מלח אותו ולתת לו לנקז במשך 20 דקות.
יוצקים את האווו לקערה, ואז מוסיפים את הבשר ומפזרים מלח ופלפל. סוחטים את הלחם ומתפוררים בין האצבעות כשמוסיפים אותו לבשר.
מוסיפים את הנענע, הבצל, האורגנו, הקינמון, 2 משיני השום, הביצה ו -1 / 2 ממיץ הלימון ומערבבים לאיחוד.
בעזרת כף גלידה קטנה יוצרים את תערובת הבשר לכ - 24 כדורים ומניחים על תבנית האפייה. צולים לחום זהוב, 15 עד 18 דקות.
מוציאים את הקציצות מהתנור ומניחים את הפטם גבוה. צ ' אר את הפיתה מתחת לצלייה, 30 שניות עד 1 דקה מכל צד.
לחץ על המלפפון במסננת כדי להוציא את עודפי המים ולהוסיף למעבד מזון. לאחר מכן מוסיפים את היוגורט, שמיר, הנותרים 1 שן שום, צניחה ומיץ הנותרים של לימון. מתבלים את הרוטב בכמון ומלח ומעבדים לתערובת אחידה.
מגישים את הקציצות עם הרוטב והפיתות.
יין מומלץ: שדי פסיון אם ), משקה אלכוהולי, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, 5 פאונד צלעות קצרות עם עצם, פרוסות אגס דקות, סוג פריט בתפריט, Moschofilero, Asyrtiko, Agiorgitiko
צזיקי בתפריט? נסה להתאים עם יין לבן, משקה אלכוהולי ומרכיב. אם מתחשק לכם ללכת ליוונית עם האוכל היווני שלכם, אסירטיקו ומושופילרו הם שניהם יינות לבנים מקסימים לשילוב עם עוף, פירות ים וכו'. אגיורגיטיקו הוא אדום בעל גוף מלא המתאים לבשרים קלויים וכבש. דיווה ויוה מוסקטו קולדה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
![ויווה דיווה מוסקטו קולדה]()
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק חדור בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מצוין כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.